Mobility

Dieter Bos

Consultant

Stuur e-mail

Laadapparatuur voor elektrische auto’s

Steeds meer gebruikers of bezoekers van uw gebouwen rijden elektrisch. Per 10 parkeerplaatsen is ten minste één laadpaal vereist. De vraag naar elektrisch laden en voldoende laadpalen wordt groter. Maar wie gaat dat betalen en onderhouden? En wie komt er in actie als er een storing is? Wilt u bestuurders van elektrische auto’s wel graag faciliteren bij het opladen van hun auto, maar wilt u niet investeren in de bijbehorende infrastructuur? Wilt u geen zorgen over het beheer en/of de exploitatie van de laadpalen? Dan kunt u overwegen dit uit te besteden. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar. En u heeft geen omkijken!

Besteedt u de installatie, het onderhoud en het beheer en eventueel zelfs de gehele exploitatie van uw complete laadinfrastructuur uit aan Croonwolter&dros? Dan bieden wij u een totaalconcept voor uw laadpalen en alles wat daarbij komt kijken op basis van een 5- of 10-jarig exploitatiemodel. U hoeft hiervoor niets te investeren; in plaats daarvan betaalt de gebruiker op basis van zijn daadwerkelijke afname. Wij bieden hierin drie verschillende opties. U kiest zelf welk model het beste bij uw bedrijf en u gebruikers past. 
 

HOE DE ENERGIETRANSITIE KANSEN CREËERT VOOR COMMERCIEEL VASTGOED

BENIEUWD WAT CROONWOLTER&DROS VOOR UW GEBOUW KAN BETEKENEN? KLIK OP DE AFBEELDING

Elektrisch laden op z’n slimst. Dat betekent:

  • Zorgeloos gemak. Tijdens de hele contractperiode heeft u geen omkijken naar de laadpalen. Wij regelen alles voor u; van concept en realisatie tot het onderhoud en de exploitatie.
  • Betrouwbaar laden. We installeren alleen A-merken en installeren die conform de juiste normen. Daarmee staan veiligheid, betrouwbaarheid en continue beschikbaarheid voorop. 
  • Mogelijkheid tot totaalconcept energy. Met eigen opgewerkte stroom via zonnepanelen voorziet u uw wagenpark van eigen stroom.

U kunt uit drie opties kiezen:

Dieter Bos

Consultant

Meer weten of onze aanpak? Neem contact op met Dieter

Stuur e-mail