duurzame energy exploitatie

RENDABEL VAN HET GAS AF

U gaat uw gebouwen renoveren of hebt plannen voor nieuwbouw. Of het nou kantoren of woningen zijn, een school of een ziekenhuis; slim omgaan met energie loont. We ontwerpen, bouwen en exploiteren een energie-installatie die voldoet aan de gewenste doelstellingen.

We ontwerpen, bouwen en exploiteren een energie-installatie voor uw situatie.

Krijg zekerheid vooraf over comfort, wet- en regelgeving, én kosten

Uw eindgebruiker wil een comfortabel en duurzaam gebouw met lage energiekosten. Ook moet uw gebouw aan overheidsnormen voldoen. Bijvoorbeeld om aardgasvrij te zijn of een goede energieprestatie te halen.

Onze specialisten zorgen voor een betrouwbare installatie die continu energie levert uit duurzame bron. Dat betekent:

  • Uw gebruiker krijgt het comfort waar hij op rekent. Warmte, koude en elektriciteit die past bij zijn wensen.
  • U maakt de groene ambities waar die u met uw gebouwen heeft.
  • U voldoet aan de wet- en regelgeving voor duurzame gebouwen, nu en in de toekomst.
  • U en uw gebruiker hebben prijszekerheid. Wij leveren u de energie die u nodig heeft voor een transparante prijs.

Project: woonpalet kreeg duurzaam en betaalbaart comfort in 49 woningen

Woningcorporatie Woonpalet bouwde in het project Gizeh 33 zelfstandige woningen en 16 zorgwoningen voor dementerenden in Zeewolde. Het project werd ontworpen met een gasaansluiting, maar tijdens de ontwikkeling werd geswitcht naar een aardgasvrij gebouw.

De uitdaging was om het project van duurzame warmte en koude te voorzien, maar wel op een betaalbare en betrouwbare manier.

Wij bedachten en bouwden, samen met Heijmans, de oplossing: luchtwarmtepompen met een centrale opwekking. Door de installatie ook te financieren en te beheren leveren we gegarandeerd comfort tegen lage kosten.

"Mede door de inzet van Croonwolter&dros is Gizeh een buitengewoon duurzaam gebouw geworden, waar de nieuwe bewoners én wij van Woonpalet heel trots op zijn."

Wiepke van Erp Taalman Kip - directeur-bestuurder van corporatie Woonpalet

Ontwikkel uw eigen energie-oplossing met één contactpersoon

Misschien heeft u al een goed beeld bij uw nieuwe of gerenoveerde gebouw. Of u staat nog aan het begin van uw plannen en wilt energie vanaf dag 1 meenemen in uw concept.

In elk geval geldt: het loont om uw gebouw en energie-installatie als één geheel te ontwerpen. Uw investering gaat omlaag, de levensduur omhoog. En dus valt uw total cost of ownership gunstiger uit.

Neem contact met ons op om direct met uw maatwerk-oplossing te starten:

  • U vertelt ons waar u staat. Onze specialisten helpen u verder. Van concept op papier tot en met een draaiende installatie in uw gebouw.
  • U weet snel waar u aan toe bent door onze unieke ontwerpsoftware. De eerste tekeningen en kostenramingen liggen direct op tafel. Zo hebben we een concreet startpunt om uw project te bespreken.
  • U heeft één contactpersoon, die van ontwerp tot energielevering uw aanspreekpunt is. U verliest geen tijd en waarde door onnodige overdracht tijdens uw project.
  • U krijgt een oplossing die bij uw gebouw en de gebruiker past. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde technologie.

Reinier van Valkenhoef

Projectontwikkelaar

Meer weten over onze aanpak? Neem contact op met Reinier.

Stuur e-mail