Cyber Security for Control Systems (CS2)

Cyber Security, een must voor elke onderneming

Verstoringen binnen bedrijven, veroorzaakt door cybercriminelen, hebben in het verleden reeds gezorgd voor schadebedragen van miljoenen, maar ook voor indirecte schade, zoals imagoschade. 

Daar waar de IT systemen voornamelijk het doelwit waren, zijn nu ook de operationele systemen, ook wel de Operationele Techniek (OT) genoemd, het doelwit geworden. Door een verregaande integratie tussen IT en OT en door ontwikkelingen als “Smart Industrie” en ‘Internet of Things”, is het essentieel om de weerbaarheid ook hier te verhogen om verstoringen te voorkomen. CS2 helpt u om uw operationele systemen effectief te beveiligen. De ervaring leert dat je nooit te klein of te onbekend bent om slachtoffer te worden! Ga naar onze site.

Privacy en AVG

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) legt strenge regels op aan de verwerking van persoonsgegevens. Dit is voor elke organisatie belangrijk omdat softwaresystemen vaak persoonsgegevens verwerken, bijvoorbeeld van medewerkers, leveranciers of klanten. Om boetes en juridische problemen te voorkomen, moet de verwerking van deze gegevens voldoen aan de AVG. Naast cybersecurity-experts hebben wij ook gedegen adviseurs voor de privacy-kant van organisaties.
 

De AVG legt strenge regels op aan de verwerking van persoonsgegevens. | Croonwolter&dros

Security Assessment / Vulnerability Scan

Vulnerability scan: Inzicht in ICT-kwetsbaarheden CS2 Solutions Croonwolter&dros

Door de weerbaarheid van uw ICT-systemen te verhogen, vermindert u de kans op cyberverstoringen.
Een van de maatregelen die u als organisatie kunt nemen is het regelmatig uitvoeren van een security test. Zodoende verkrijgt u een beter securitybeeld van uw organisatie, weet u waar verbetering mogelijk is en wat mogelijk gecompromitteerd kan worden.

Vele bedrijven denken dat zij oninteressant zijn voor hackers. Maar u bepaalt niet of u wordt aangevallen, dat bepaalt de hacker wel.

Waarom is Cyber Security zo belangrijk?

In deze video vertellen Erik van Noort, Manager CS2 en Jos van Veluw, Consultant Cybersecurity for Control Systems & Privacy Officer over ons werk en het belang van Cyber Security voor technische installaties binnen een object of een project.

Deze video is gemaakt op initiatief van Wij Techniek voor Trendfiles: een platform met onderzoeken en analyses die relevant zijn voor de technische installatiebranche.

Ruud Scholten

Accountmanager Cyber Security for Control Systems

CS2 onderzoekt, adviseert en begeleidt u bij al uw cyber security vragen.

Stuur e-mail

Nieuws Cyber Security for Control Systems (CS2)