Cyber Security for Control Systems (CS2)

Uw operationele systemen effectief beveiligd, een must voor elke onderneming

Verstoringen binnen bedrijven, veroorzaakt door cybercriminelen, hebben in het verleden reeds gezorgd voor schadebedragen van miljoenen, maar ook voor indirecte schade, zoals imagoschade. 

Daar waar de IT systemen voornamelijk het doelwit waren, zijn nu ook de operationele systemen, ook wel de Operationele Techniek (OT) genoemd, het doelwit geworden. Door een verregaande integratie tussen IT en OT en door ontwikkelingen als “Smart Industrie” en ‘Internet of Things”, is het essentieel om de weerbaarheid ook hier te verhogen om verstoringen te voorkomen. CS2 helpt u om uw operationele systemen effectief te beveiligen. De ervaring leert dat je nooit te klein of te onbekend bent om slachtoffer te worden! Ga naar onze site.

Vele bedrijven denken dat zij oninteressant zijn voor hackers. Maar u bepaalt niet of u wordt aangevallen, dat bepaalt de hacker wel.

Waarom is Cybersecurity zo belangrijk?

In deze video vertellen Erik van Noort, Manager CS2 en Jos van Veluw, Consultant Cybersecurity for Control Systems & Privacy Officer over ons werk en het belang van Cybersecurity voor technische installaties binnen een object of een project.

Deze video is gemaakt op initiatief van Wij Techniek voor Trendfiles: een platform met onderzoeken en analyses die relevant zijn voor de technische installatiebranche.

Ruud Scholten

Accountmanager Cyber Security for Control Systems

CS2 onderzoekt, adviseert en begeleidt u bij al uw cybersecurity vragen. www.cs2solutions.nl

Stuur e-mail