Alarmmanagement = Datamanagement

Uw prestaties van de gehele supply chain in één oogopslag in beeld

ALARMMANAGEMENT MAAKT HET PROCES VOOR UW OPERATORS BETER BEHEERSBAAR

Informatiesystemen zijn mooi, maar wat als al die gegevens een belemmering vormen op het moment dat er gevaar dreigt en er dient te worden ingegrepen? In de praktijk van alledag zien we operators worstelen met het verwerken van soms duizenden alarmen per dag. Zien we hen door die overload van meldingen, belangrijke alarmen missen.

Onbedoelde missers met even ongewilde effecten: verlies van productietijd, schade aan mens en materieel, onveilige bedrijfssituaties ... en na verloop van tijd, overbelaste en gedemotiveerde operators. Slimme algoritmen en dashboarding bieden dan helderheid in de informatiebrij. Alarmmanagement maakt het proces voor uw operators beter beheersbaar.

Dit deden we onder andere voor Waterschap Rivierenland.

Alarmmanagment verlaagt bedrijfsrisico's en verhoogt de efficiency 

Dankzij Alarmmanagement-algoritmen haalt u meer rendement uit uw alarmendata en uw operators. Het verlaagt de bedrijfsrisico’s, verhoogt de efficiency, de winstgevendheid en bedrijfsflexibiliteit en verbetert uw governance van veiligheid en voorschriftnaleving.

Procesinzicht

Alarmmanagement is erop gericht inzicht te geven in het proces, en alleen die meldingen te presenteren die actie vereisen. Croonwolter&dros heeft een intelligent programma die geautomatiseerd verbanden legt tussen de diversiteit aan alarmen.

Resultaten op 1 dashboard

Met alleen analyse bent u er nog niet. De uitkomsten worden via een dashboard overzichtelijk gepresenteerd. U kunt in 1 opslag zien wat de prioriteiten zijn, de alarmduur, de belangrijkste 10 top en een tijdslijn met alarmfrequenties.

EEMUA 191-standaard

Bijzonder aan onze dashboards is dat ze náást alle procesinformatie ook realtime inzicht geven in de status van het alarmsysteem ten opzichte van de ‘EEMUA 191-standaard’. Dit onderdeel meet de operationele effiëntie.ci

‘Bij Waterschap Rivierenland willen we een leidende rol in de afvalwaterketen. Zo hebben we met Croonwolter&dros weer een belangrijke stap gezet op het gebied van automatisering: met een intelligent systeem voor Alarmmanagement.’

André de Keijzer - Teamleider bedrijfsvoering Waterschap Rivierenland