CareConnect presenteert intelligente vloer op beurs Zorg & ICT

Van 14 t/m 16 maart 2017 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de jaarlijkse Zorg & ICT beurs weer plaatst. Ook dit jaar is CareConnect van Croonwolter&dros weer van de partij. CareConnect integreert alle voorkomende generaties zorgdomotica in één systeem, waardoor in de praktijk met minder handen aan het bed dezelfde zorg kan worden geboden.

Primeur: de intelligente vloer van FloorInMotion (Tarkett)

Tijdens de beurs Zorg & ICT introduceert CareConnect in de stand de laatste innovatieve zorgtechnologie, namelijk de FloorInMotion van Tarkett. Deze sensorvloer maakt het voor instellingen mogelijk de privacy van haar bewoners te garanderen, maar toch te weten of iemand bijvoorbeeld valt of alleen uit bed stapt. De intelligente vloer biedt op basis van scenario’s de juiste ondersteuning. Zo kan er ’s nachts plintverlichting worden aangezet wanneer iemand uit bed stapt en richting de badkamer loopt of kan er een melding worden gedaan op de smartphone van de verzorging indien wordt gesignaleerd dat iemand is komen te vallen.

CareConnect met de intelligente vloer is inmiddels succesvol geïntegreerd in de nieuwbouw van zorginstelling DSV Verzorgd Leven in Katwijk.

Demonstraties

We nodigen u van harte uit om onze stand A010 te bezoeken. Gedurende de dag zijn er diverse live demonstraties met onder andere de intelligente vloer, maar ook andere vormen van zorgdomotica waaronder videobewaking, sensorische en akoestische bewaking. Klik hier om een gratis toegangskaart te reserveren. 

U vindt ons in hal 11. 

CARECONNECT IN 75 SECONDEN UITGELEGD

"Minder meldingen, betere dienstverlening"

CareConnect en FloorInMotion van Tarkett