SURVEY & INSPECTION

elk risico de baas

Regelmatige inspecties verzekeren de continuïteit van bedrijfsprocessen en waarborgen de veiligheid van medewerkers. Tijdig onderhoud of vervanging van slecht functionerende installaties voorkomen, is van groot belang.

Of het nu gaat om kortsluiting, brand, onveilige situaties of onaangepaste arbeidsomstandigheden: u wilt ze op tijd signaleren. De kern is dat mensen zich veilig voelen in hun (of uw) werkomgeving. Alle installaties, objecten en processen die daarop van invloed zijn, moeten daarom regelmatig geïnspecteerd worden. Ook de continuïteit van de operatie en voldoen aan wettelijke normen zijn overwegingen voor een goed inspectiebeleid.

Weer bewust bekwaam

Een uitdaging is dat veel bedrijven hun technische diensten inkrimpen en inspecties en onderhoud uitbesteden. Hierdoor is men vaak onbewust onbekwaam als het gaat om (on)veiligheid. Met de deskundigheid van ons onderdeel Survey & Inspection pakt u dit veiligheids- en continuïteitsrisico aan. Wordt u weer bewust bekwaam. Onze keuringen en inspecties garanderen veiligheid en comfort.

Croonwolter&dros Survey & Inspection is onder andere gecertificeerd voor het uitvoeren van elektrotechnische veiligheidsinspecties en lid van brancheorganisatie UNETO-VNI. Survey & Inspection omvat overigens veel meer dan alleen het inspectiewerk. Wij bieden uitkomst in tal van scenario's: van advies ter plaatse tot meedenken over maatregelen tot ontwerpen en plannen.

Tot op detailniveau

U zoekt een duurzame technologisch dienstverlener die voortdurend garant staat voor de veiligheid van uw installaties. Tot op detailniveau lichten wij uw installaties door en koppelen de resultaten van inspecties, indien gewenst, aan een preventief onderhoudsprogramma. Zo weet u zeker dat u voldoet aan de relevante eisen voor uw bedrijf en/of sector. Of het nu gaat om arbowetgeving of voorwaarden van uw brandverzekering. Als technisch specialist werken wij daarbij louter volgens Nederlandse (NEN) en Europese (EN) normen. Zo bent u elk risico vroegtijdig de baas.

Klachtenprocedure

Croonwolter&dros voert haar werkzaamheden met de grootst mogelijke zorg uit. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de dienstverlening, dan kunt u de klachtenprocedure opvragen via inspection@croonwolterendros.nl.