Nieuws

26 januari, 2023

Eerste bomen geplant ter compensatie aanleg A16 Rotterdam

Hoewel er nog op verschillende plekken volop gebouwd wordt aan de A16 Rotterdam, hebben Rijkswaterstaat en De Groene Boog op woensdag 18 januari samen met bewoners, natuurorganisaties en wethouder Simon Fortuyn van gemeente Lansingerland de eerste bomen geplant op de Verlegde Oude Bovendijk. In februari planten we samen met betrokkenen bomen terug op de Schieveensedijk (gemeente Rotterdam).

12 januari, 2023

Rijkswaterstaat gunt wederom raamovereenkomst Cyber Security IA aan Croonwolter&dros CS2

Rijkswaterstaat onderkent dat onder andere specialistische kennis op het gebied van Cyber Security IA ook voor de komende jaren van cruciaal belang is. Niet in de laatste plaats gezien de grootste onderhoudsopgave die er ligt in de geschiedenis van Rijkswaterstaat: vele bruggen, tunnels en sluizen zijn toe aan vervanging of renovatie.

6 december, 2022

Groot nieuwbouwproject Hogeschool Leiden opgeleverd

Op 5 december is een nieuw gebouw van zes bouwlagen, met daarin collegezalen, kantoorruimtes en het centrale atrium, officieel opgeleverd aan Hogeschool Leiden. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd met een symbolische sleuteloverdracht de nieuwbouw overgedragen aan Franziska Brouwer, directeur van Facilitair Bedrijf & Huisvesting van de hogeschool.

25 november, 2022

Leo van Ruijven van Croonwolter&dros wint Cobouw Award Digitalisering

Leo van Ruijven, Principal Systems Engineer en Informatiemanager bij Croonwolter&dros, heeft de Cobouw Award gewonnen in de categorie Digitalisering! Croonwolter&dors is trots op deze topprestatie. De jury was vol lof over zijn aanpak voor een common data environment (CDE).

21 november, 2022

GBBS en CS2 beloond met her-certificering van 3 jaar voor de ISO 27001 en NEN 7510

Met de alsmaar toenemende cybercriminaliteit en de Europese regels rondom gegevensbescherming (AVG/GDPR) is het steeds belangrijker om informatiebeveiliging aantoonbaar goed geregeld te hebben voor zowel onszelf als voor onze klanten.

11 november, 2022

Team Croonwolter&dros, Haagse Hogeschool en mboRijnland wint Techathon 2022

Amersfoort kan aan de slag met de wijk Hoefkwartier. De gemeente kreeg vandaag, tijdens de Techathon 2022 het ene na het andere baanbrekende en innovatieve plan voorgeschoteld. Zeven teams kregen één dag de tijd om plannen uit te werken voor een duurzame toekomst van de wijk. Ieder team bestond uit mbo-studenten, hbo-studenten en veelbelovende talenten van technische bedrijven. Uiteindelijk koos de jury na een lange en intensieve dag voor het plan Next gen digitale wijk van team Croonwolter&dros/Haagse Hogeschool/mboRijnland.

10 november, 2022

Start bouw transformatie nieuw hoofdkantoor Royal Den Hartogh Logistics

De opdracht tot uitvoering is officieel getekend. Op de kop van de Sluisjesdijk in de haven van Rotterdam staat een kolos uit de wederopbouw die zal worden getransformeerd tot nieuwe thuisbasis voor Royal Den Hartogh Logistics B.V. Een levendige campussfeer met kantoren, restaurant, training Academy, sportfaciliteiten en ruimte voor andere bedrijven. Het complex wordt gasloos en krijgt bijna 2500 zonnepanelen op het dak.

27 oktober, 2022

Hotel Central al ruim 25 jaar partner

Hotel Central in Den Bosch kent een eeuwenoude geschiedenis. Het hotel is een familiebedrijf. De huidige directeur Karin Rademaker, van de vierde generatie, is zelfs in het hotel geboren. Al meer dan vijfentwintig jaar is Croonwolter&dros partner van Hotel Central.

10 oktober, 2022

Lancering Jord: fossielvrije, schone warmte voor iedereen

Fossielvrije, schone warmte. Dat levert Jord. Door warmte en koude uit onze bodem of buitenlucht te benutten, levert Jord voor elk vastgoedproject de meest optimale warmte-oplossing. Met de lancering van een nieuw warmtebedrijf als Jord gaan we samen stappen ondernemen om verdere verduurzaming van de gebouwde omgeving nog sterker te maken.

4 oktober, 2022

Onze samenwerking met Waterschapsbedrijf Limburg krijgt een mooi vervolg.

Afvalwaterzuiveraar WBL is gestart met een vierjarige samenwerking, met een optie tot twee keer twee jaar verlengen, met nieuwe contractpartners voor de vernieuwing en groot onderhoudswerk van Limburgse afvalwaterzuiveringsingsinstallaties. Na vier jaar ervaring met de aanpak om in een vroeg stadium samen te werken binnen projecten én projectoverstijgend kennis te delen, is ervoor gekozen om deze succesvolle aanpak verder door te zetten.