Veiligheid - Voorkomen beter dan genezen

13 maart, 2018

Bij vrijwel alle industriële bedrijven ligt de focus op veiligheid, elk risico is er één te veel. Als System Integrator ben je de partner die helpt de doelen van de klant te bereiken. Croonwolter&dros staat voor veiligheid, passie voor het vak, voor de mensen en de klanten.

Maar veiligheid kent vele verschijningsvormen, die allemaal hun eigen rol spelen. Veiligheid is ook afhankelijk van de personen die werkzaam zijn bij je organisatie. Wie wil er immers een terrorist, een gezochte crimineel of een ongewenste vreemdeling in zijn organisatie hebben? Om dit te voorkomen heeft Croonwolter&dros een overeenkomst afgesloten met SafetyChecker, een online controlesysteem om gevaarzetting van personen rondom organisaties te minimaliseren.

SafetyChecker heeft hiervoor een software portaal in de markt gezet. Een 24/7 online controlesysteem met zowel nationale als internationale lijsten op het gebied van terrorisme, most wanted-lijsten en ongewenst verklaringen. SafetyChecker gebruikt alleen wereldwijde openbare lijsten welke zijn uitgegeven door erkende organisaties en overheidsinstanties.

Op deze manier maken we de werkomgeving voor zowel de klant als onze eigen medewerkers veiliger!