Veilig werken wordt beloond: Habitat for Humanity krijgt donatie

18 oktober, 2018

Nobody Gets Hurt is de belofte waarmee ExxonMobil wereldwijd woorden omzet in daden. In De Botlek werken meer dan 3000 medewerkers en aannemers dagelijks onder bijzondere omstandigheden en op een relatief klein oppervlak aan het groot onderhoud.  Alle werknemers houden zich daarbij aan de strengste veiligheidseisen en hebben het doel zonder verzuimongevallen thuis te komen.

Habitat for Humanity

Als alle contractors zonder verzuimongeval hebben gewerkt wordt elke week een goed doel genomineerd. Dit goede doel ontvangt dan een donatie van
€ 2.000,00. Croonwolter&dros heeft Habitat for Humanity als goed doel aangedragen. Een organisatie met als uitgangspunt: een wereld waarin iedereen een veilig (t)huis heeft. Het thema veiligheid wordt daarmee breed omarmd, en is één van de vele redenen waarom TBI (Croonwolter&dros is onderdeel van TBI) in 2014 voor een partnership koos.

TBI neemt elk jaar deel aan de door Habitat georganiseerde bouwreizen. Een groep medewerkers van TBI-ondernemingen werkt tijdens een bouwreis als team met lokale vakmensen en de toekomstige huiseigenaren. Op die manier wordt letterlijk aan de toekomst gebouwd. Een ervaring die levens verandert.