Save the date: Seminar ‘Flexibiliteit en Duurzaamheid in laboratoria'

18 april, 2016

Innovaties op het gebied van analyse en onderzoek vereisen toekomstgerichte labs en stellen eigenaren en beheerders voor nieuwe vragen als het gaat om flexibiliteit en duurzaamheid. Vragen zoals: Hoe zorg ik er voor dat mijn lab up to date blijft? Hoe creëer ik maximale flexibiliteit voor al mijn stakeholders binnen de grenzen van veranderbaarheid van mijn gebouw? En hoe waarborg ik tegelijkertijd de functionaliteit en veiligheid van de medewerkers en de omgeving en zorg ik ervoor dat de energiekosten niet onnodig de pan uit rijzen? 

Save the date

Het antwoord op al deze vragen krijgt u op dinsdag 7 juni a.s. tijdens het seminar 'Flexibiliteit en Duurzaamheid in laboratoria' dat Croonwolter&dros organiseert in het Corpus te Leiden. De officiële uitnodiging volgt nog, maar wij zien u graag als gast en willen u vragen de middag alvast in uw agenda te reserveren. De uitnodiging met daarin het gehele programma ontvangt u ongeveer 6 weken van te voren.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Sprekers Roy Pype (Wiegerinck Architectuur Stedenbouw), Frans Godthelp (dr. Heinekamp) delen graag hun ervaringen op dit vakgebied. Keynote speaker prof. dr. Wim de Ridder hebben we gevraagd om zijn visie met ons te delen.

  • Wat: Seminar ‘Flexibiliteit en Duurzaamheid in laboratoria'
  • Wanneer: Dinsdag 7 juni 2016
  • Tijd: 15.00 - 19.00 uur
  • Waar: Corpus in Leiden

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Judtih Andringa, PR Manager, via events@croonwolterendros.nl of +31 6 22 99 29 12.