Nieuws

25 mei, 2023

Groot onderhoud A73-tunnels met nieuwe tweefasenaanpak: wat levert dat op?

De tweefasenaanpak is een nieuw instrument van de transitie naar een vitale infrasector die Rijkswaterstaat samen met de markpartijen is gestart. Voor de renovatie van de Roertunnel en Tunnel Swalmen op de A73 is de eerste fase afgerond. Tijdens een herijkingsmoment hebben de combinatie Croonwolter&dros - Ballast Nedam en Rijkswaterstaat meerdere evaluatiepunten gedeeld om mee te geven aan toekomstige tweefasenprojecten.

24 mei, 2023

Croonwolter&dros en Mobilis (SC&M) gaat het 380 kV hoogspanningsstation Tilburg bouwen voor TenneT.

Croonwolter&dros en Mobilis (SC&M) gaat het 380 kV hoogspanningsstation Tilburg bouwen voor TenneT.

5 mei, 2023

Vijftien jaar samenwerking Mondriaan opnieuw geprolongeerd!

Croonwolter&dros is al vijftien jaar de onderhoudspartner elektrotechnische installatiesystemen voor Mondriaan, organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in Zuid-Limburg. Na een aanbesteding in 2022 werd de samenwerking wederom verlengd met een nieuw meerjarig onderhoudscontract.

25 april, 2023

Fowler Westrup India koopt Premium Seeds Machines activiteiten van Croonwolter&dros

Fowler Westrup is blij met de overname van Premium Seeds Machines. Samen met PSM kunnen zij de markt beter bedienen. Het biedt bredere toegang tot geavanceerde technologie├źn, grotere portfolio's en meer lokale kennis.

24 april, 2023

Tweede contractverlenging Meerjarig Onderhoud Stormvloedkeringen

Rijkswaterstaat maakt gebruik van de optie tot verlenging van het meerjarig onderhoudscontract voor de Stormvloedkeringen Maeslantkering en de Hartelkering met SHERPA, een combinatie van Croonwolter&dros en Hollandia Services.

21 april, 2023

Croonwolter&dros verstevigt haar positie in High-End Security markt met overname Videotronic

Croonwolter&dros is verheugd om de overname van Videotronic Infosystems Nederland B.V. uit Eindhoven bekend te maken. Videotronic is een Nederlandse system integrator en specialist op het gebied van complexe video-beveiligingsoplossingen.

20 april, 2023

Croonwolter&dros partner van de Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit

Op maandag 17 april is Croonwolter&dros partner geworden van de Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit. De partners zijn bedrijven en organisaties die zich sterk maken voor een leefbaar en bereikbaar Rotterdam en omgeving.

18 april, 2023

Testen nieuwe technische installaties Haringvlietbrug in volle gang

Bij de renovatie van het beweegbare deel van de Haringvlietbrug, worden ook alle technische installaties volledig vernieuwd.

13 april, 2023

Croonwolter&dros jaarcijfers 2022

Jaarcijfers 2022: Croonwolter&dros realiseert hogere bedrijfsopbrengsten en sterke groei orderportefeuille.