Masterclass Safety & Security vs. hospitality

6 september, 2016

Safety & Security versus Hospitality: een dagelijks dilemma voor sommige facility managers, security managers, vastgoedbeheerders en bestuurders.

Tijdens onze Masterclass Safety & Security versus Hospitality op donderdag 6 oktober a.s. vertellen 3 experts dat hospitality en een hoog veiligheidsniveau heel goed samen gaan.

Hoe combineer ik mijn idee van hospitality met een hoog beveiligingsniveau? Welke keuzes moet ik maken voor mijn zorginstelling, mijn onderwijscomplex of kantoorgebouw? Hoe waarborg ik tegelijkertijd een professionele en efficiënte bedrijfsvoering? Welke regelgeving is relevant met name op gebied van brandveiligheid en het bouwbesluit? Deze en andere vragen worden tijdens deze masterclass beantwoord.

Wanneer: Donderdag 6 oktober 2016
Tijd: 09.00 uur - 12.00 uur
Locatie: Brandweerkazerne Zwolle
 

Programma:

  • 09.00    Ontvangst
  • 09.30    Welkom door Henk Knevelbaard, regio directeur Croonwolter&dros
  • 09.45    Korte introductie door de Brandweer Zwolle.
  • 10.00    Klant aan het woord: Ronald Tóth adviseur huisvestiging/beveiliging bij de Gemeente Groningen en verantwoordelijk voor het kernvastgoed van Groningen. Hij vertelt hoe je invulling kunt geven aan modern hostmanship en hoe een te veel of een gebrek aan duidelijke regels, richtlijnen en wetten het lastig maakt maar ook kansen biedt!
  • 10.30    Pauze
  • 10.45    Security expert Michael Sleijster van Croonwolter&dros GBBS vertelt hoe innovaties in de securitybranche een enorme boost kunnen geven aan de verhoging van hospitality voor zowel medewerkers als bezoekers en hoe gebouweigenaren daar de vruchten van plukken.
  • 11.15    Safety expert John van Lierop, Landenmanager Nederland European Fire Sprinkler Network vertelt hoe brandveiligheid voor een deel geen must is maar een keuze; welke gevolgen van een brand accepteren we en welke niet?
  • 11.45    Afsluiting en lunch

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Judith Andringa, PR Manager. Deelname aan deze masterclass is geheel kosteloos, aanmelden kan tot 28 september.

Graag tot ziens op donderdag 6 oktober!