Luke Delhaes medewerker van het jaar bij Just4Work

Luke Delhaes, medewerker bij de afdeling Paneelbouw bij Croon, is vandaag uitgeroepen tot medewerker van het jaar door Just4Work. Luuk is sinds 2014 werkzaam bij Croon. Bij de afdeling Paneelbouw heeft hij zich ontwikkelt tot een zeer gewaardeerde collega.

Luke is gehuldigd door Petra Moret en Rianne Borsje van Just4Work. Rianne is de jobcoach van Luke en heeft hem gehuldigd. Luke is gekozen vanwege zijn inzet en doorzettingsvermogen. “Luke staat altijd voor iedereen klaar en valt op door zijn oneindige enthousiasme”, aldus Alex van Hengel, coördinator Paneelbouw bij Croon en leidinggevende van Luke. “We zijn erg trots op hem en gunnen hem deze prijs van harte”. Luke zelf kan zijn geluk niet op. Hij had deze prijs totaal niet aan zien komen.

Just4Work

Just4Work is een jonge, dynamische organisatie die in januari 2006 is gestart. In korte tijd is de organisatie uitgegroeid tot een jobcoachings, re-integratie- en outplacementbureau met professionele medewerkers met ruime ervaring binnen de arbeidsmarkt.

Luke Samen met de medewerkers van Just4Work en Croon Paneelbouw