Giesbers InstallatieGroep sluit aan bij TBI

10 oktober, 2019

Giesbers InstallatieGroep (Giesbers) sluit zich aan bij TBI. Giesbers, waarvan de basis is gelegd in 1975, neemt als installatie-familiebedrijf een vooraanstaande positie in de woningbouw in. Met name op het gebied van duurzaamheid en de noodzakelijke energietransitie in de woningmarkt loopt Giesbers voorop. Voorbeelden hiervan zijn de Zalmhaven toren en Little C in Rotterdam, Kavel 9 en 10 Gershwin (WKO) in Amsterdam alsook de Grotius torens in Den Haag.

Peter en René Giesbers: “Voor onze medewerkers is deze samenwerking absoluut goed nieuws. De belangen van onze klanten zijn gediend met de aansluiting bij TBI. Naast een stevige positie in de Nederlandse bouw- en installatiemarkt biedt TBI ook directe voordelen voor onze medewerkers. De cultuur van TBI past ons goed, wat maakt dat dit voor ons een hele mooie passende stap voorwaarts is.”

Bart van Breukelen (voorzitter Raad van Bestuur TBI Holdings B.V.): “Wij zijn zeer tevreden dat wij onze positie in de woningbouw-installatietechniek in de Randstad kunnen versterken met een gerenommeerde partij als Giesbers. Hiermee zetten wij een belangrijke stap in onze strategie om de energietransitie en modulaire bouw in de woningmarkt te versnellen. Giesbers is een hele mooie aanvulling op onze techniek-ondernemingen en past ook qua bedrijfscultuur absoluut bij TBI. Wij heten de medewerkers van Giesbers dan ook van harte welkom.”