Enthousiaste reacties op vakbeurs Zorg & ICT 2016

Croonwolter&dros kijkt terug op meer dan een geslaagde deelname aan de vakbeurs Zorg & ICT 2016. Vanuit het thema “Hoe zorgt gebruiksvriendelijke zorgdomotica voor meer efficiency in langdurige zorg”  konden bezoekers van onze stand zelf ervaren hoe het modulaire systeem CareConnect zorgaanbieders helpt om, ook met een beperkte bezetting betrouwbare en hoogwaardige zorg te verlenen.  Bovendien liep onze zorgrobot Double rond om “interactief” mee te communiceren en om bezoekers een indruk te geven hoe robots in de zorg ingezet kunnen worden, zowel intramuraal als extramuraal.

vakbeurs zorg ict

Stand Croonwolter&dros

Een greep uit een aantal enthousiaste reacties

Vincent Grote Beverborg van ZorgAccent uit Almelo vatte het als volgt mooi samen: “Een duidelijke stand met beide benen op de grond en zonder al te veel toeters en bellen, waar begrijpend luisteren naar cliënten en zorgverleners heel duidelijk tot zijn recht komt”. Een andere bezoeker, vader van een meervoudig gehandicapte dochter, vond het een verademing dat bij ons de cliënt echt centraal werd gesteld en niet de techniek! Tineke Harmesen- Verkerk van HilverZorg: "Het is een zeer creatieve stand met een huiselijke inrichting en een duidelijke focus op 1 product/propositie". 

Accountmanager Erik Fisscher: “Dit zijn hele mooie reacties. We zijn trots op onze stand en de boodschap die wij konden uitdragen. Wij kijken er daarom naar uit om volgend jaar  weer op Zorg & ICT te staan met nieuwe, klantgerichte, merkonafhankelijke innovaties.

Meer weten over CareConnect? Neem gerust contact op met Erik Fisscher, via M: 06-22312704.