Nieuws

9 juni, 2021

Rioolwaterzuiveringsinstallaties in Panheel en Stein in bedrijf genomen

Dat is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen Waterschapsbedrijf Limburg en haar bouwpartners, Combinatie Mobilis en Croonwolter&dros (CMC), ENGIE en ELIQUO Water & Energy. De RWZI’s zijn gelijktijdig gebouwd volgens het innovatieve Verdygo®-concept van Waterschapsbedrijf Limburg en voorzien van de energiezuinige Nereda® technologie, een product van Royal HaskoningDHV.

27 mei, 2021

Croonwolter&dros helpt Enexis Netbeheer uitbreiden met mobiele middenspanningsstations

Croonwolter&dros helpt Enexis Netbeheer uitbreiden met mobiele middenspanningsstations

27 mei, 2021

Croonwolter&dros presenteert Energico: dé oplossing voor integraal energiemanagement voor smart grids

Croonwolter&dros presenteert Energico: dé oplossing voor integraal energiemanagement voor smart grids En realiseert hiermee een versnelling in de energietransitie

21 mei, 2021

Technische installaties geplaatst in dienstgebouw Corbulotunnel RijnlandRoute

Deze week heeft Comol5 de eerste tunneltechnische installaties (TTI) geplaatst in het dienstgebouw van de Corbulotunnel in Leiden. Het gaat om 54 verschillende installaties zoals de verlichting, camera’s, noodtelefoons en het brandmeldsysteem. De installaties, opgebouwd in totaal 24 modules (containers), zijn de afgelopen twee jaar op de testlocatie in Eindhoven opgebouwd en uitvoerig getest. Speciaal voor het transport van Eindhoven naar Leiden zijn de modules stof- en waterdicht verpakt en worden ze volgens een vast stramien het dienstgebouw in gehesen.

18 mei, 2021

Persbericht: ModuleMakers gaat de wereld veroveren én schoner achterlaten

De afgelopen twee jaar hebben ze zich ‘opgesloten’ in de fabriek van Croonwolter&dros in Amersfoort, onder de naam Modulair Bedrijf. Nu komen ze naar buiten met een nieuwe naam, een website en de vele indrukwekkende succesverhalen.

19 april, 2021

Croonwolter&dros jaarcijfers 2020: ondanks Corona een krachtig operationeel resultaat

Voor Croonwolter&dros stond het jaar 2020 naast Corona vooral in het teken van focus op klantwaarde. Aan de hand van vijf verbindende thema’s helpen we onze klant verder. Onze jaarcijfers over 2020 laten zien dat wij met deze focus onze solide financiële positie hebben weten te behouden en 2021 zijn gestart met een goed gevulde orderportefeuille.

16 april, 2021

TBI: operationeel sterk 2020

TBI heeft een sterk jaar achter de rug, ondanks dynamische en lastige omstandigheden. De bedrijfsopbrengsten en het bedrijfsresultaat zijn in 2020 opnieuw duidelijk gestegen. Er is sprake van een gezonde cashflow en liquiditeit en een goede solvabiliteit. Tegelijk is de orderportefeuille tot een recordhoogte toegenomen. De medewerkers van onze ondernemingen hebben onder lastige omstandigheden een prima prestatie geleverd.

12 april, 2021

Energieneutrale tunnel, voorbeeld voor duurzaam Rotterdam

Als participant van de Green Business Club (GBC) Rotterdam Alexander heeft Croonwolter&dros 8 april jl. een inspirerend webinar gegeven over ’s werelds eerste energieneutrale tunnel. Deze tunnel, de Rottemerentunnel, is in 2024 gereed en is onderdeel van de nieuw aan te leggen energieneutrale snelweg die de A16 met de A13 verbindt.

26 maart, 2021

Rijkswaterstaat gunt onderhoud tunnels aan Croonwolter&dros

De komende vijf jaar gaat Croonwolter&dros tunnels onderhouden in Zuid Holland. Samen met Rijkswaterstaat wordt de beschikbaarheid optimaal gehouden en installaties vernieuwd.

24 maart, 2021

TBI Veiligheidsdag 2021 - coronaproof

Vandaag op de landelijke Veiligheidsdag staan de 3.000 mannen en vrouwen van Croonwolter&dros samen stil bij veiligheid op de werkvloer. Dit doen we niet alleen maar met de medewerkers van 250 bouw- vastgoedonderhouds- infra- en installatiebedrijven in Nederland. Een veilige omgeving staat bij Croonwolter&dros op nummer 1 want uiteindelijk wil iedereen aan het einde van de dag weer veilig en gezond naar huis.