Donatie Croonwolter&dros voor Stichting CitySeeds

8 juli, 2016

Daniel van der Meer van Cityseeds (L) en Ronald Verbart van Croonwolter&dros (R)

Medewerkers van de vestiging Goes van Croonwolter&dros hebben een donatie gedaan aan de stichting Cityseeds. Aanleiding was een interne klantgerichtheids competitie waarbij het winnende team kon beslissen aan welk goed doel men het gewonnen bedrag zou schenken. De keuze viel op stichting Cityseeds.

Stichting Gemeenschapstuin CitySeeds is een non-profitorganisatie die door het opzetten en onderhouden van een stadslandbouwproject in Middelburg armlastige gezinnen voorziet in gezond en vers voedsel.

Gezond en vers voedsel

CitySeeds richt zich op die huishoudens waar verse groente en fruit geen vanzelfsprekendheid zijn vanwege armoede. Daarbij zet CitySeeds zich in om mensen die in armoede leven de gelegenheid te geven om als vrijwilliger mee te werken in het stadslandbouwproject. Op dit moment worden al ruim 300 gezinnen van gezond en vers voedsel voorzien.  

Maatschappelijke betrokkenheid

Accountmanager Ronald Verbart van Croonwolter&dros: “Als organisatie hebben wij maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam ondernemerschap hoog in het vaandel staan. De afgelopen jaren hebben wij verschillende grote en kleine maatschappelijke projecten gesponsord of ondersteund. Daarnaast leveren wij inspanningen in onze manier van werken om de CO2-uitstoot te verminderen.

De heer Daniel van der Meer, voorzitter van CitySeeds, nam de cheque van  € 1.000,- in ontvangst. Dit bedrag komt ten goede aan de verbetering van de kwaliteit van grond waardoor men binnen 2-3 jaar sneller kan telen. Hierdoor kan men nog meer gezinnen voorzien van verse groenten en fruit.