Croonwolter&dros verlengt contract met Gasunie

14 februari, 2017

Na afronding van een vijf jarig multidisciplinair onderhoudscontract heeft Gasunie wederom een opdracht gegund aan Croonwolter&dros afdeling Survey & Inspection (CSI) voor een vijfjarig inspectie- en onderhoudscontract van de aardings- en bliksembeveiligingsinstallaties, met een optie tot verlenging.

De 61 te inspecteren locaties bestaan uit diverse installaties zoals exportstations, mengstations, reduceerstations, meet –en regelstations en gasontvangststations. Deze locaties zijn gelegen in het hele land. Hier voegt Gasunie onder andere het bekende luchtje aan het aardgas toe. Aardgas is van nature reukloos, maar door het geurtje kan iedereen de aanwezigheid van aardgas ruiken. Dat is wel zo veilig.

Met de inspecties wordt bijgedragen aan de integriteit, veiligheid, beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van de betreffende installaties. Iets wat voor de continuïteit van het gastransport zeer belangrijk is.

 

Wilt u meer informatie over inspecties en/of onderhoud aan aardings- en bliksembeveiligingsinstallaties? Neem dan contact op met Anton Lamein. +31 6 20 909841 of anton.lamein@croonwolterendros.nl