Croonwolter&dros, Mobilis en Servicis tekenen met OVG Real Estate huurcontract voor nieuw hoofdkantoor

21 december, 2016

Sfeerimpressie MM25

Het MM25-gebouw aan de A20 in Rotterdam wordt na een grondige revitalisering het nieuwe hoofdkantoor van de TBI-ondernemingen Croonwolter&dros, Mobilis en Servicis. Vastgoedontwikkelaar OVG Real Estate verhuurt 8.300m2 aan kantoorruimte in MM25 aan de ondernemingen. 

Architectenbureau Van Dam en Partners is verantwoordelijk voor het ontwerp. Door de revitalisering ontstaat een flexibel en daarmee toekomstbestendig kantoorpand dat zich aan kan passen aan de gebruikerswensen en daarmee beter presteert. Voor de realisatie zijn de TBI-ondernemingen J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros verantwoordelijk.

Toonaangevend SmartBuilding

Croonwolter&dros, Mobilis, Servicis en OVG Real Estate kiezen bewust voor de revitalisering van een bestaand kantoorpand. De partijen gaan bij deze revitalisering niet over een nacht ijs. Het gebouw wordt deels voorzien van een nieuwe gevel en compleet voorzien van nieuwe technische installaties. De innovatieve technologieën die toegepast zijn in OVG’s prijswinnende ontwikkeling ‘The Edge’ worden hierin gecombineerd met de know-how van Croonwolter&dros en J.P. van Eesteren. Hierdoor ontstaat een echt toonaangevend SmartBuilding. 

Optimale energieprestatie, laag energieverbruik 

Na de renovatie behaalt MM25 energielabel A en geeft daarmee invulling aan de doelstelling van het Klimaatverdrag 2020. Om dit te realiseren wordt er gebruik gemaakt van sensortechnologie – wat een belangrijk onderdeel uitmaakt van een SmartBuilding. Zo wordt in MM25 een modern en comfortabel werkklimaat gecreëerd zonder in te leveren op een laag energieverbruik. De werkomgeving heeft een inspirerend, open en transparant karakter en een flexibele inrichting waardoor het gebouw mee kan ‘ademen’ met de wensen van de organisaties.

Naar verwachting wordt het nieuwe hoofdkantoor voor Croonwolter&dros, Mobilis en Servicis in de herfst 2017 opgeleverd.