Croonwolter&dros en Ashland bezegelen hun langdurige relatie met een contract

27 september, 2016

vlnr mevrouw Van Zeebroeck en de heer W. de Jong

Ashland Industries, met kantoor in Barendrecht en productie locatie in Zwijndrecht, en Croonwolter&dros hebben hun ambities en vertrouwen in een contract verwoord. De samenwerking tussen Ashland en Croonwolter&dros is tweeënvijftig jaar geleden begonnen en is sindsdien niet onderbroken. Ashland heette toen nog Hercules en Croonwolter&dros heette Croon & Co.

In meer dan 100 landen leveren de mensen van Ashland de specialistische chemicaliën, technologieën en knowhow om klanten te helpen bij het maken van nieuwe en verbeterde producten en duurzame oplossingen. De fabriek in Zwijndrecht is actief als grootste productiefaciliteit voor cellulosederivaten. Tevens is er veel aandacht voor ontwikkeling in de laboratoria voor de verf en coatings industrie en reguliere markten. 

In de loop van de jaren zijn er mooie projecten opgeleverd en stops gedraaid die uiterste inspanning vergden van beide partijen. Zo’n langdurige samenwerking kan alleen maar bestaan op basis van wederzijds vertrouwen.

Ashland, op de foto vertegenwoordigd door mevrouw Van Zeebroeck (afd. inkoop), had de behoefte om nieuwe werkwijzen te introduceren en om zaken op een duidelijke manier met elkaar vast te leggen in een contract. Een contract waar Unit Rates (DACE), regie en projecten zijn ondergebracht. Uiteraard biedt het contract ook ruimte voor de omschrijving van ambities, efficiëntie, (on-) kosten besparing en het verder verbeteren van de kwaliteit. 

Het resultaat is een overeenkomst waarmee wij met vertrouwen de toekomst in gaan.