Croon levert gratis lesmateriaal in de vorm van Connectro aan basisscholen

2 oktober, 2012

Om onderwijs en ontwikkeling in de breedte te stimuleren en om de interesse in elektrotechniek aan te wakkeren biedt Croon alle basisscholen in de regio Enschede het spel Connectro aan.

Deze game laat deelnemers verbindingen maken tussen vraag en antwoord, afbeeldingen, tekst en afbeelding. Connectro is als iPad-app beschikbaar , maar is ook als online game speelbaar op de PC. Vriendelijk in gebruik en op vele gebieden toepasbaar. Omdat je zelf vellen kunt maken is Connectro zeer geschikt voor het onderwijs. Zo kan het standaard lesmateriaal van de basisscholen eens in een ander jasje worden gestoken, leuk voor leerlingen maar ook voor docenten. Leerlingen hebben op deze manier toegang tot een wereld vol kennis waar ze spelenderwijs mee aan de slag kunnen.

Ga naar www.connectro.org en speel online of download de iPad-app.

Croon, Connectro, onderwijs en ontwikkeling

Croon staat aan de basis van vele technologische ontwikkelingen. Dus toen we besloten een spel te maken, was het duidelijk dat deze moest voldoen aan de laatste standaarden. Al ruim 135 jaar is Croon een van de grootste Nederlandse elektrotechnische bedrijven. We zijn verantwoordelijk voor de elektrotechnische systemen in gebouwen, schepen, industriële complexen en ontelbaar veel andere projecten in allerlei marktsectoren. Van de matrixborden in de Westerscheldetunnel tot de communicatiesystemen in een zeeschip, van windmolenparken tot ziekenhuizen en elektriciteitscentrales. We ontwerpen, realiseren en onderhouden. We hebben 13 vestigingen in Nederland en ongeveer 1.900 mensen in dienst, van elektromonteurs tot ingenieurs.  

Croon wenst de basisscholen in Enschede veel plezier met Connectro!