Croon is Excellent Opleidingsbedrijf

15 augustus, 2013

Croon mag zich met zijn E-college weer trots een Excellent Opleidingsbedrijf noemen! Het predicaat Excellent Opleidingsbedrijf onderscheidt bedrijven die buitengewoon presteren op het gebied van opleiden en ontwikkelen van personeel.

Voldoen bedrijven aan de criteria van deze regeling, dan krijgen ze een predicaat. Een geweldige prestatie die we te danken hebben aan iedereen die zich ingezet heeft voor nieuw en jong talent.

Zie het predicaat als een Michelin Ster

In veel restaurants serveren ze goed eten maar bij zaken met een ster krijgt u netwat extra. Dat is ook zo bij een Excellent Opleidingsbedrijf. Een ExcellentOpleidingsbedrijf leidt net als andere leerbedrijven goed op maar doet net dat beetje meer. Ze leggen hun hart en ziel in het opleiden en ontwikkelen van jongeren en hun eigen mensen. Uitzonderlijk en serieus. Ze maken er echt werk van.

Criteria

Een werkgroep bestaande uit vertegenwoordigers van werkgevers, OTIB-RBPI Zuid-HollandUneto-VNIInstallatieWerk Zuid-Holland, Kenteq en ROC’s heeft criteria opgesteld en een werkwijze beschreven.

De criteria zijn onderverdeeld in drie typen.
Criteria die:

  1. Te maken hebben met het bedrijfsbeleid op dit gebied;
  2. Betrekking hebben op faciliteren van het opleidings- en ontwikkelingstraject;
  3. Gaan over betrokkenheid en actieve deelname van het bedrijf aan de onderwijsomgeving.

Voor bovenstaande criteria zijn in totaal 60 punten te behalen. Croon heeft tijdens de audit in totaal 57 punten weten te behalen. Een meer dan goede score.