Celeste Martens Maintenance Manager Of The Year?

11 februari, 2019

Celeste Martens

NVDO (Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud) heeft Celeste Martens, Manager Maintenance bij Croonwolter&dros, genomineerd voor Maintenance Manager van het jaar.

De 26-jarige Celeste heeft de afgelopen jaren een geheel eigen focus en visie op Asset Management aangemeten. Ze zorgt er mede voor dat de assets over de gehele levensduur bijdragen aan een beschikbare, duurzame en veilige infrastructuur. Haar nominatie is tevens een startbewijs voor de finale op 14 maart aanstaande in Harderwijk. Tijdens het iMaintain Jaarcongres wordt bekendgemaakt of Martens daadwerkelijk tot Maintenance Manager of the Year 2019 wordt bekroond. Ze is daarmee de jongste finalist ooit in de lange rij van NVDO-verkiezingen.

'Ja ik ben zeker trots, het is een eer voor zowel mezelf als voor het bedrijf om genomineerd te zijn. Wij behandelen onze data en medewerkers als belangrijke assets waardoor wij gefundeerde beslissingen nemen op de juiste momenten. Er heeft tot op heden nog geen bedrijf gewonnen dat vergelijkbaar is met Croonwolter&dros. Nu ik tot de finalisten behoor wil ik ook graag winnen.' 

Haar opponent voor de eindstrijd is Mark Groffen, hoofd services & parkeren en teamleider vastgoedonderhoud bij de Radboud University. Hij houdt zich bezig met onderhoud op basis van receptenmethodiek. Een combinatie van mutaties die leiden tot een onderhoudsbehoefte die daarmee wet- en regelgeving borgen.