Carsley Gorsele genomineerd voor Techniekheld 2019!

29 maart, 2019

Techniekhelden zijn technici die om bepaalde redenen onmisbaar zijn voor het bedrijf of die iets bijzonders doen of hebben gedaan met grote impact.

Carsley Gorsele is werkzaam als uitvoerder binnen de afdeling Infra van Croonwolter&dros. Zijn leidinggevende noemt hem praktisch en professioneel en ook kordaat en op een nette manier formeel.
Mooie woorden waar Carsley Gorsele erg blij mee is. Maar hij zal hierdoor niet naast zijn schoenen gaan lopen. ‘Ik blijf wie ik ben, een beetje eigenwijs, maar wel iemand die zich voor duizend procent inzet voor het werk en voor de collega’s.’

Eén van de vier finalisten
Carsley Gorsele is één van de vier finalisten van de Techniekheld 2019. Mannen en vrouwen die hun vak verstaan en hier op bijna bovennatuurlijke wijze uitvoering aan geven. De winnaar krijgt een geldbedrag en een op maat gemaakte smeertechnische opleiding.

Carsley houdt zich voornamelijk bezig met renovaties en nieuwbouw van onder andere tunnels en bruggen. Zo heeft hij meegewerkt aan de Botlekbrug en aan de Velsertunnel en werkt hij op dit moment mee aan de Maastunnel.
Lees hier meer over Carsley Gorsele.

Stemmen
De winnaar wordt bepaald op basis van internetstemmen (20 procent), de bezoekers van de awarduitreiking (20 procent) en door de jury (60 procent). 
Stemt u ook op Carsley Gorsele? Stemmen kan via deze link.

De award wordt uitgereikt op woensdag 10 april tijdens de beurs Maintenance NEXT.

Programma award uitreiking

15:45 uur Inloop en ontvangst in 'Maintenance Theater'
 
16:15 uur Start awarduitreiking
 
17:45 uur Afsluiting met borrel en muziek
 
18:45 uur Einde awarduitreiking