Anja Cox secretaresse van het jaar!

Op donderdag 21 april organiseerden Manpower en Experis voor de 31ste keer de verkiezing Secretaresse van het Jaar. De verkozen secretaresse van het jaar is elk jaar weer de ultieme ambassadeur van dit mooie vak. Waardering die volkomen terecht is! Dit jaar is onze eigen Anja Cox de gelukkige winnaar.

In 1985 begon Manpower de Verkiezing Secretaresse van het Jaar om het secretaresse vak de waardering te geven die het verdient. Inmiddels is deze verkiezing uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende in Nederland.

“Dit had ik totaal niet verwacht”, vertelt Anja met een lach van oor tot oor. “Het feit dat ik opgegeven was door een collega, was al een grote verassing. Dat het uit zou lopen tot het winnen van de finale vandaag, is een nóg grotere verrassing. Ik voel me enorm vereerd en wil ook vooral alle mensen die op mij gestemd hebben heel erg bedanken! Zonder jullie had ik nooit gewonnen en ook nooit met zelfvertrouwen mijn presentatie kunnen geven”.

Anja wint naast een stedentrip naar Budapest en vele andere mooie prijzen ook een cheque voor een cursus of training bij Hogeschool Schoevers. “Dit vind ik echt super, ik vind het heel belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Ik heb nu al zin in een nieuwe uitdaging.”

Anja heeft al ideeën over hoe zij de rol van ambassadeur uit gaat dragen het komende jaar: “Op dit moment gaat het uitdragen van mijn vak bijna vanzelf. Door deze titel krijg ik nu zoveel (media) aandacht dat ik alle kans krijg om op mijn eigen manier te vertellen hoe mooi dit vak is. Na deze periode zal ik meer planmatig presentaties gaan geven o.a. op scholen. Uiteindelijk blijft het belangrijk om nieuwe talenten te werven.”

En nu? “Nu ga ik gewoon weer hard aan het werk bij Croonwolter&dros!”

Anja wint