Anja Cox in de running voor 'secretaresse van het jaar 2016'

8 april, 2016

Anja Cox

De laatste nominaties vinden plaats voor de ‘Secretaresse van het jaar 2016’. Een van de dames was Anja Cox, sinds 2013 directie assistente bij Croon ( tot 2013 bij HVL). Met haar enthousiaste presentatie schopte zij het tot de laatste drie genomineerden en gaat ze door naar de finale op 21 april a.s. in Amsterdam!

Op die dag organiseren Manpower en Experis voor de 31ste keer de verkiezing Secretaresse van het Jaar.

Wat houdt het in?

In 1985 begon Manpower de Verkiezing Secretaresse van het Jaar om het secretaressevak de waardering te geven die het verdient. Inmiddels is deze verkiezing uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende in Nederland. De verkozen secretaresse van het jaar is elk jaar weer de ultieme ambassadeur van dit mooie vak. Waardering die volkomen terecht is! ‘

Thema: ‘Run better, Run different’

Het thema voor de verkiezing van 2016 is ‘Run Better, Run Different’, gerelateerd aan het EK atletiek dat deze zomer plaatsvindt in Amsterdam en wordt gesponsord door Experis. "De nieuwe Secretaresse van het Jaar is, net als de atleten, continu in beweging. Zij past zich aan in de veranderde Wereld van Werk door goed en snel te anticiperen op de nieuwe omgeving. Hierbij wordt zij niet vervangen door techniek, maar zij verrijkt zich hiermee," aldus Judith Hanck, juryvoorzitter van Secretaresse van het Jaar. Juist door de vele ontwikkelingen in de arbeidsmarkt is duidelijk geworden dat de secretaresse onmisbaar is. "De secretaresse van vandaag is een spin in het web die slimmer en sneller werkt."

Stemmen op Anja!

Om de prijs in de wacht te slepen moet er gestemd worden. Dus hierbij een oproep om op Anja te stemmen. Waarom? “Omdat ik dit werk al bijna 30 jaar doe met nog net zoveel passie en gedrevenheid als toen ik begon. Door, net als een topatleet, mezelf te blijven trainen en ontwikkelen. Open te staan voor nieuwe uitdagingen. Kansen aan te grijpen. Initiatief te tonen. En bovenal: door de samenwerking en het vertrouwen van alle mensen om mij heen waardoor ik veel energie krijg en wil blijven presteren!”, aldus Anja.

Stemmen kan via de site https://www.manpower.nl/14809173/Secretaresse-van-het-jaar.html