Nieuws

1 oktober, 2021

Croonwolter&dros werft Theo Janssen als Monteurmakelaar voor landelijke zoektocht naar technisch toptalent

Croonwolter&dros is de landelijke wervingscampagne de MonteurMakelaar gestart. Met deze campagne richt de TBI-onderneming zich op de werving van (service)monteurs en servicetechnici. Croonwolter&dros krijgt daarbij de hulp van niemand minder dan voormalig profvoetballer en tv-analist Theo Janssen.

1 oktober, 2021

Croonwolter&dros en Mobilis (SC&M) breidt TenneT transformatorstation voor toekomstige windparken uit

Croonwolter&dros en Mobilis (SC&M) breidt TenneT transformatorstation voor toekomstige windparken uit Als partner van TenneT is SC&M verantwoordelijk voor de realisatie van het nieuw te bouwen transformatorstation bij Wijk aan Zee, één van de grootste "meterkasten" van Nederland. Hier zal zo’n 2.100 megawatt (MW) aan vermogen samenkomen van de toekomstige offshore windparken Hollandse Kust (noord), Hollandse Kust (west Alpha) en (west Beta). Bedrijven en huishoudens in de omgeving kunnen hierdoor in de toekomst overschakelen op duurzame elektriciteit afkomstig van de windparken op zee.

27 september, 2021

Een extra steuntje in de rug aan de start van het studiejaar

Stichting Albert Dros Fonds besluit met haar opheffing enkele maatschappelijk relevante doelen te ondersteunen. Stichting Studiefonds TBI is er daar een van.

23 september, 2021

ICT-studenten ontwikkelden bij Croonwolter&dros een IoT-prototype voor heat tracing

Drie tweedejaars ICT-studenten van Hogeschool Windesheim in Zwolle ontwikkelden voor Croonwolter&dros een prototype waarmee via het Internet of Things (IoT) de warmte in heat tracing buizen kan worden gemonitord. De studenten legden tijdens dit leerzame traject de basis voor een product dat straks van grote toegevoegde waarde kan zijn voor industrie, infra & utiliteitCroonwolter&dros.

20 september, 2021

Sander van Ruijven finalist verkiezing Techniekheld 2021

De industrie wemelt van de techniekhelden die in de anonimiteit hun werk doen. iMaintain geeft ieder jaar techniekhelden een podiumplek. Al was het maar om een volgende generatie te inspireren voor techniek te kiezen. Dit jaar is Sander van Ruijven, assetmanager digitalisering genomineerd.

15 september, 2021

Raamcontract RWZI Tilburg gegund aan de combinatie Mobilis-Croonwolter&dros

Waterschap De Dommel heeft het raamcontract voor diverse aanpassingen aan de Rioolwaterzuivering Tilburg gegund aan de combinatie Mobilis-Croonwolter&dros (CMC), en haar partners in de Water Zuiveringen Alliantie (WZA) Tauw en RWB.

3 september, 2021

Welke kansen ontstaan er om de energietransitie te versnellen?

In een podcast bij Change.inc vertellen Piet Jan Heijboer, Directievoorzitter Croonwolter&dros en Marianne Postmus, Business Developer bij Croonwolter&dros, over de enorme uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt.

6 augustus, 2021

Van droom, naar demo, naar impact

Hoe mooi zou het zijn als een droom werkelijkheid wordt? Ondernemende studenten denken -vaak in samenwerking met het bedrijfsleven- sinds jaar en dag mee over het bewerkstelligen van de meest innovatieve ideeën van morgen.

15 juli, 2021

Stichting Albert Dros Fonds opent deuren voor jongeren met afstand tot techniek

Uit naam van Harold Vreeburg (voorzitter Stichting Albert Dros Fonds) en Elco Jongeneel (secretaris) is ervoor gekozen JINC en ’s Heeren Loo te ondersteunen in hun (lokale) initiatieven. Recent ontvingen beide organisaties dan ook een bijdrage van elk €5.000 uit het fonds.

5 juli, 2021

Laatste fase nieuwbouw Europees Octrooibureau opgeleverd

Met de installatie van de waterval in de nieuwe vijver als kers op de taart, is de laatste fase van de nieuwbouw van het European Patent Office (EPO) in Rijswijk voltooid. Daarmee is de realisatie van één van de grootste kantoorprojecten in Nederland voor de grootste internationale organisatie die in Nederland gevestigd is, door TBI-ondernemingen J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros, een feit.