Nieuws

10 januari, 2022

Nieuw kantoor Apeldoorn: medewerkers nemen intrek in smart building

In een prachtig, slim kantoorgebouw, gelegen aan de Fauststraat 3, is de nieuwe werkomgeving gevestigd van Croonwolter&dros in Apeldoorn. Vorig jaar zijn de medewerkers van de locatie Wilmersdorf al naar deze plek verhuisd. Op maandag 10 januari 2022 verlieten de collega’s de Landdrostlaan en namen ook hun intrek in het pand aan de Fauststraat.

5 januari, 2022

Infraproject A16 Rotterdam schrijft geschiedenis voor Rotterdam en omstreken

In opdracht van Rijkswaterstaat wordt de A16 Rotterdam, een rijksweg tussen de A15/A20 bij het Terbregseplein en de A13 bij Rotterdam The Hague Airport, gerealiseerd. De A16 wordt met 11 kilometer verlengd aan de noordrand van Rotterdam inclusief een 2,2 km lange tunnel die net zoals de weg zelf energieneutraal zal zijn.

20 december, 2021

Personeelstekort is nog altijd groot

Industrie moet innovatief zijn om aan personeel te komen. Personeelstekort is nog altijd groot.

20 december, 2021

Samen bouwen aan een project met impact: nieuwe kliniek CCN in Slotervaart

Cardiologie Centra Nederland (CCN) opende onlangs de deuren in het voormalige Slotervaart Ziekenhuis in Amsterdam. Als grootste en meest innovatieve vestiging van CCN is dit het vlaggenschip van de keten. Ook voor het voormalige Slotervaart Ziekenhuis, dat volop bezig is zich te transformeren tot het veelzijdige Slotervaart Centrum voor Zorg is de opening een mijlpaal.

15 december, 2021

Westpoort - De poort naar verbinding voor Alliander

De bouw van Westpoort, het nieuwe regiokantoor voor netwerkbedrijf Alliander in het Amsterdamse havengebied Sloterdijk, is gestart. Op dinsdag 14 december werd de eerste paal geslagen. Na 100 jaar neemt Alliander binnenkort afscheid van haar locatie aan de Spaklerweg in Amsterdam. Vanaf 2023 is Westpoort het regiokantoor voor Alliander waar kantoren, magazijn, werkplaats en opleidingslocaties samenkomen.

13 december, 2021

Croonwolter&dros weer verantwoordelijk voor onderhoud Utrechtse bruggen en sluis

De Gemeente Utrecht gunt ‘onderhoud E/W-installaties bruggen en sluis’ aan Croonwolter&dros. Voor maximaal 6 jaar gaat Croonwolter&dros het preventieve en correctieve onderhoud uitvoeren aan 14 beweegbare bruggen en 1 sluis in de Gemeente Utrecht.

10 december, 2021

Nieuwe generatie warm maken voor techniek

Onze passie voor techniek laten we vroeg zien aan de nieuwe generatie. Dat vinden we belangrijk. Daarom werken wij graag mee aan de Technasium Netwerkbijeenkomst Brabant Oost van 10 december 2021.

7 december, 2021

Croonwolter&dros onderstreept lange relatie met Museum Flehite in Amersfoort

De goede band tussen Museum Flehite en Croonwolter&dros gaat terug tot de jaren zestig, maar de raakvlakken tussen beide organisaties zijn vele decennia ouder. Zo beschikt het Amersfoortse museum over maar liefst 40 schilderijen van de zoon van één van de drie grondleggers van het huidige installatiebedrijf, de kunstschilder Hendrik Jan Wolter (1873 – 1952).

7 december, 2021

In gesprek: altijd en overal actueel inzicht in uw areaal

Vaak is informatie over de assets die in gebruik zijn in de infrastructuur (wegen, bruggen en sluizen) in verschillende systemen opgeslagen. Hoe zorg je ervoor dat iedereen met dezelfde actuele data werkt? Tijdens het webinar ‘Areaaldata op orde is een abc-tje’ ging....

3 december, 2021

Nieuw elektriciteitsnet krijgt gestalte in Kampen

In een fabriekshal in Kampen is een bijzondere operatie gestart: monteurs testen en zetten er de komende jaren de hoogspanningsvelden voor ruim 140 elektriciteitsstations in het hele land in elkaar. Gemakkelijker, sneller en goedkoper volgens TenneT. Dat levert de belastingbetaler mogelijk voordeel op.