Nieuws

16 maart, 2023

Digitale transformatie: onze volgende stap in klantcontact

Croonwolter&dros ontwikkelt samen met digital agency Macaw een nieuw integraal klantenplatform. Alles is straks voor de klant op één plek te vinden: van contact tot inzichten en van aanvragen tot aan advies en een aanbod van diensten.

28 februari, 2023

Ruim 400 meter lang viaduct over Terbregseplein aan overkant

27 februari heeft de laatste schuif van het viaduct (eerste dek) over het Terbregseplein plaatsgevonden. Het viaduct wordt, zonder het verkeer te hinderen, over de bestaande infrastructuur heen geschoven. Deze bouwmethode wordt in Nederland voor het eerst toegepast over een verkeersknooppunt dat in gebruik is.

10 februari, 2023

Start vernieuwbouw A-toren UMCG

Op 10 februari hebben Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), Dura Vermeer en Croonwolter&dros het symbolisch startsein gegeven voor de modernisering van het beddenhuis in de A-toren. Tot 2024 wordt er gewerkt aan de polikliniek KNO en de afdeling intensive care voor volwassenen. De nieuwe verpleegafdeling chirurgie wordt als extra verdieping toegevoegd.

26 januari, 2023

Eerste bomen geplant ter compensatie aanleg A16 Rotterdam

Hoewel er nog op verschillende plekken volop gebouwd wordt aan de A16 Rotterdam, hebben Rijkswaterstaat en De Groene Boog op woensdag 18 januari samen met bewoners, natuurorganisaties en wethouder Simon Fortuyn van gemeente Lansingerland de eerste bomen geplant op de Verlegde Oude Bovendijk. In februari planten we samen met betrokkenen bomen terug op de Schieveensedijk (gemeente Rotterdam).

12 januari, 2023

Rijkswaterstaat gunt wederom raamovereenkomst Cyber Security IA aan Croonwolter&dros CS2

Rijkswaterstaat onderkent dat onder andere specialistische kennis op het gebied van Cyber Security IA ook voor de komende jaren van cruciaal belang is. Niet in de laatste plaats gezien de grootste onderhoudsopgave die er ligt in de geschiedenis van Rijkswaterstaat: vele bruggen, tunnels en sluizen zijn toe aan vervanging of renovatie.

6 december, 2022

Groot nieuwbouwproject Hogeschool Leiden opgeleverd

Op 5 december is een nieuw gebouw van zes bouwlagen, met daarin collegezalen, kantoorruimtes en het centrale atrium, officieel opgeleverd aan Hogeschool Leiden. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd met een symbolische sleuteloverdracht de nieuwbouw overgedragen aan Franziska Brouwer, directeur van Facilitair Bedrijf & Huisvesting van de hogeschool.

25 november, 2022

Leo van Ruijven van Croonwolter&dros wint Cobouw Award Digitalisering

Leo van Ruijven, Principal Systems Engineer en Informatiemanager bij Croonwolter&dros, heeft de Cobouw Award gewonnen in de categorie Digitalisering! Croonwolter&dors is trots op deze topprestatie. De jury was vol lof over zijn aanpak voor een common data environment (CDE).

21 november, 2022

GBBS en CS2 beloond met her-certificering van 3 jaar voor de ISO 27001 en NEN 7510

Met de alsmaar toenemende cybercriminaliteit en de Europese regels rondom gegevensbescherming (AVG/GDPR) is het steeds belangrijker om informatiebeveiliging aantoonbaar goed geregeld te hebben voor zowel onszelf als voor onze klanten.

11 november, 2022

Team Croonwolter&dros, Haagse Hogeschool en mboRijnland wint Techathon 2022

Amersfoort kan aan de slag met de wijk Hoefkwartier. De gemeente kreeg vandaag, tijdens de Techathon 2022 het ene na het andere baanbrekende en innovatieve plan voorgeschoteld. Zeven teams kregen één dag de tijd om plannen uit te werken voor een duurzame toekomst van de wijk. Ieder team bestond uit mbo-studenten, hbo-studenten en veelbelovende talenten van technische bedrijven. Uiteindelijk koos de jury na een lange en intensieve dag voor het plan Next gen digitale wijk van team Croonwolter&dros/Haagse Hogeschool/mboRijnland.

10 november, 2022

Start bouw transformatie nieuw hoofdkantoor Royal Den Hartogh Logistics

De opdracht tot uitvoering is officieel getekend. Op de kop van de Sluisjesdijk in de haven van Rotterdam staat een kolos uit de wederopbouw die zal worden getransformeerd tot nieuwe thuisbasis voor Royal Den Hartogh Logistics B.V. Een levendige campussfeer met kantoren, restaurant, training Academy, sportfaciliteiten en ruimte voor andere bedrijven. Het complex wordt gasloos en krijgt bijna 2500 zonnepanelen op het dak.