Meer over onze functies

Servicetechnicus

Ons werk houdt niet op bij de inbedrijfstelling van een project. Al in de ontwerpfase denken we na over het onderhoud en eventuele aanpassingen in de toekomst. Ook als het gaat om intelligente beveiligingsinstallaties. Als servicetechnicus los je storingen op of je pleegt preventief onderhoud. Een andere keer vervang je een complete installatie.

Software Engineer

Installaties worden steeds slimmer. Als Software Engineer heb je daar een belangrijke rol in en zoek je elke dag naar het antwoord op de vraag "Hoe maak ik onze oplossing slimmer?". Je ontwerpt niet alleen applicaties maar je bent ook verantwoordelijk voor het testen en in bedrijf stellen van de software. Je werkt in onze sectoren cyber security, infra, marine & offshore, industrie en utiliteitsbouw.

Monteur

We kunnen intelligente gebouwen, schepen en fabrieken ontwerpen, met de meest innovatieve installaties  en de beste elektrotechnische ontwerpen, maar zonder onze monteurs wordt geen project opgeleverd. Zij lossen storingen op, plegen onderhoud, monteren en demonteren. Zij zijn onze handen, ogen en oren.

Projectleider

Als projectleider ben je eindverantwoordelijk voor een project. Van de ontwerpfase tot de inbedrijfstelling. Je geeft leiding aan de werkvoorbereiding en je organiseert het werk. Jij zorgt voor een tevreden opdrachtgever en een rendement waar iedereen tevreden over kan zijn. 

Engineer

Slimme gebouwen, schepen en fabrieken vragen om slimme ontwerpen. Als engineer sta je aan de basis van een project. Jouw rekenwerk, jouw oplossingen en ideeën zijn het uitgangspunt voor onze tekenaars, werkvoorbereiders en monteurs.

Werkvoorbereider

Het bouwen van intelligente gebouwen en objecten vraagt om een intelligente afstemming. Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat iedereen die betrokken is bij een project goed samenwerkt, en dat ze de juiste informatie en de juiste materialen hebben. Van de voorbereiding tot en met de inbedrijfstelling.

Consultant

Als consultant ben je dé verbindende schakel in een projectorganisatie. Zeker bij grotere, complexe projecten is jouw werk van grote waarde.  Je vertaalt de vraag van de klant naar de beste oplossing en adviseert alle betrokken partijen. Dat kan technisch advies zijn op specialismes zoals machineveiligheid of energiesystemen  maar het kan ook gaan over de meest optimale inrichting van een projectorganisatie als consultant bouwproces.

Contact

Bastiaan Fidder

Recuiter

Meer weten? Neem contact op met Bastiaan.

Stuur e-mail