Datacenters

FLEXIBEL EN MODULAIR

U wilt een flexibel datacenter, ongeacht waar en hoe u apparatuur plaatst. Het datacenter van de toekomst is flexibel en modulair opgebouwd en kent, qua inrichting, geen beperkingen. Wij ontwerpen zo dat fysieke verbin­dingen waaronder databekabeling en elektrische voeding, op een manier worden aangelegd dat het zonder problemen mogelijk is om de inrichting later aan te passen. Hetzelfde geldt voor koeling en blusinstallaties.

KIES VOOR MODULAIRE INSTALLATIES VOOR MEER DUURZAAMHEID EN LAGERE KOSTEN.

Bouw- en renovatieprojecten zijn complex en risicovol. Kies daarom voor de zekerheid van modulair bouwen. Het Modulair Bedrijf van Croonwolter&dros is toonaangevend in deze ontwikkeling. U voorkomt faalkosten en andere onaangename verrassingen met onze hoogwaardige en slimme installaties voor opwekking, distributie en afgifte van energie.

We lopen voorop in het gebruik van System Engineering (SE) en het Bouw Informatie Model (BIM) en hechten grote waarde aan de commissioning van de door ons geïnstalleerde installaties. Uiteraard documenteren we alles in een DCIM welke wordt gekoppeld aan alle betrokken beheersystemen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zo blijft u real time op de hoogte van de prestaties van de gebruikte installaties en garanderen we dat u ook in de toekomst flexibel bent bij het (her)inrichten van uw datacenter.

ZO WERKEN WIJ

  • Ons uitgangspunt is maximale beschikbaarheid van uw datacenter
  • We adviseren, ontwerpen, bouwen en onderhouden flexibele en modulaire datacenters
  • Onderzoeken waaronder FMECA, RAMS, Geluid, CFD en SPOF voeren we in eigen huis uit
  • Duurzame energie is voor ons vanzelfsprekend en we zorgen voor een optimale PUE
  • Legolisering vanuit onze prefab fabriek met zeer hoge (kwaliteits)controle zorgt voor minimalisering van benodigde testen on-site
  • Ons commissioning proces voldoet aan de hoogste standaard: alles wordt gedocumenteerd aan u overgedragen 

Onze oplossingen

Wim Vendrig

Commercieel directeur Landelijke Projecten

Meer weten van onze aanpak? Neem contact op met Wim.

Stuur e-mail