InfraTech 2019: Future proof


Dinsdag 15 t/m vrijdag 18 januari is Croonwolter&dros samen met TBI-ondernemingen Mobilis en Voorbij Funderingstechniek aanwezig op de Infratech 2019 in Ahoy, Rotterdam.

U vindt ons in hal 1 op standnummer 1.421.

Nationaal platform voor de hele infrasector

Tijdens InfraTech bundelen infraprofessionals kennis en krachten. De vakbeurs is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.

Integrale samenwerking

De TBI-ondernemingen Mobilis, Croonwolter&dros en Voorbij Funderingstechniek zijn future proof. Wij geloven stellig in de kracht van samenwerking. Complexe, multidisciplinaire infraprojecten vergen steeds meer specifieke kunde en expertise van verschillende partijen. Dit doen wij gezamenlijk: van funderingstechniek, civiele bouw tot intelligente technologie.

Hololens experience

In onze stand hebben wij een hololens waarin wij alle facetten, die terugkomen in het bouwen van een tunnel, laten zien. We starten met de funderingswerkzaamheden zoals het heien van palen en het trillen van damwanden door Voorbij Funderingstechniek, gaan dan door naar alles wat komt kijken bij het ontgraven van een bouwkuip en het storten van beton en eindigen bij Croonwolter&dros voor de finishing touch op het gebied van intelligente technologie.

“Voorop blijven lopen door te innoveren”

In aanloop naar de Infratech 2019 een open gesprek met Jan Willemsen, Onno Sminia en Hans Pos over innoveren en de innovatiecultuur bij Croonwolter&dros. Lees het volledige interview. 

Meer informatie over de Infratech 2019.