COB-congres 2019

Vrijdag 20 september is het jaarlijkse congres van netwerkorganisatie Centrum Ondergronds Bouwen. Als participant van het COB is Croonwolter&dros ook aanwezig deze dag.  Dit jaar vindt het COB-Congres plaats op een zeer speciale locatie: in de Gaasperdammertunnel (Amsterdam).

Het COB-congres is een complete dag vol ondergronds bouwen, kennis en inspiratie. Enerzijds een ‘traditioneel’ COB-congres met een lunch, plenair programma en inhoudelijke subsessies, anderzijds een swingend festival met foodtrucks, interactieve installaties en muziek. De afsluitende borrel van het congres is bovendien het begin van Metro Movies, het ondergrondse filmweekend van Amsterdam.

Verbinden

Het thema van het congres is verbinden. Op school bestaat er geen vak ‘ondergronds bouwen’: ondergronds bouwen is een samenspel van disciplines. Kennis en vaardigheden worden gecombineerd, ervaringen gedeeld en ideeën samengebracht. Bovendien gaat ondergronds bouwen vaak letterlijk over verbinden. Kabels, leidingen en tunnels zijn als verbindingen essentieel voor onze samenleving. In de tunnelbuis ontmoeten wij u graag op onze stand!

Uitreiking Schreudersprijs 2019

Tijdens het COB-congres wordt ook de Schreudersprijs uitgereikt. Deze prestigieuze prijs is dé prijs voor een bijzondere prestatie op het gebied van ondergronds bouwen. Het renovatie/restauratie project Maastunnel waar Croonwolter&dros samen met TBI-ondernemingen Mobilis en Nico de Bont  binnen Combinatie Aanpak Maastunnel (CAM) nauw samenwerkt met de Gemeente Rotterdam is een van de 5 genomineerde projecten.

Wat InnovatieParade Infra

Wanneer Vrijdag 20 september 2019

Tijd Van 10.00 uur - 17.00 uur

Locatie Gaasperdammertunnel | Amsterdam

Ga voor meer informatie naar www.cob.nl/congres2019