Masterclass Safety & Security 2019

15 oktober 2019, QO Hotel en Bijlmerbajes te Amsterdam

Brandveiligheidsbeleid en richtlijnen zijn issues die in uw omgeving dagelijks aan de orde zijn. Wilt u weten of iemand nog in leven is, een persoon kunnen terugvinden tussen veel videomateriaal of dat er gegraven is naast uw gebouw? Onze securityspecialisten nemen u mee op het gebied van 'vreemd gedrag' en gezichtsherkenning. Ook gaan wij in op actuele onderwerpen als Cyber Security en internet fraude tijdens de Masterclass Safety & Security 2019. Gerealiseerde innovaties worden gepresenteerd en nemen u mee in de lessons learned.

Wereldhavendagen Rotterdam

6, 7 & 8 september Rotterdam

Op 7,8 & 9 september 2018 vinden de Wereldhavendagen in Rotterdam plaats. Croonwolter&dros zal ook dit jaar aanwezig zijn aan de Willemskade. Bezoek ons in tentnummer 401

COB-congres 2019

20 september 2019, Amsterdam

Vrijdag 20 september is het jaarlijkse congres van netwerkorganisatie Centrum Ondergronds Bouwen. Als participant van het COB is Croonwolter&dros ook aanwezig deze dag.  Dit jaar vindt het COB-Congres plaats op een zeer speciale locatie: in de Gaasperdammertunnel (Amsterdam).

Seminar: Brandveiligheid in de Zorg

3 april 2019 - Heerlen | 17 april 2019 - Tilburg

Op woensdag 3 april en woensdag 17 april organiseert Croonwolter&dros het Seminar: Brandveiligheid in de Zorg. In het Seminar brengen wij speciaal voor de Care & Cure instellingen enkele kennisdragers bij elkaar om u te informeren over actuele zaken.

Building Holland

9 tm 11 april, RAI Amsterdam

Een duurzame, gezonde en circulaire gebouwde omgeving wordt de norm. Daarom staan wij op de beurs Building Holland om te laten zien hoe wij gebouwen en mensen duurzamer laten presteren.

Aqua Nederland Vakbeurs 2019

19-20-21 maart 2019, Gorinchem

Croonwolter&dros is met Mobilis exposant op de Aqua Nederland beurs van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 maart in Evenementenhal Gorinchem. Aqua Nederland Vakbeurs is de grootste vakbeurs die zich focust op de Nederlandse waterbranche. Croonwolter&dros presenteert samen met Mobilis de bijzondere, integrale samenwerkingen met bedrijven in de waterschapssector.

Masterclass Safety & Security 'Alles is verbonden, hoe veilig is dat?'

13 februari 2019, Veenhuizen

Op woensdag 13 februari organiseren wij een Masterclass Safety & Security in het Gevangenismuseum te Veenhuizen. Het thema van deze Masterclass is 'Alles is met elkaar verbonden, hoe veilig is dat? Het gemak van systemen koppelen op internet maakt dat de systemen makkelijk benaderbaar zijn. Na onze masterclass kent u alle gevaren en gaan wij u meenemen in een nieuw tijdperk waarin alles is gekoppeld.

Productie Proces Automatisering (PPA 2019)

29 januari 2019, Nijkerk

Hoe kan Procesautomatisering een belangrijke rol in de Energietransitie spelen?

InfraTech 2019: Future proof

15 - 18 januari 2019 Ahoy Rotterdam

Dinsdag 15 t/m vrijdag 18 januari is Croonwolter&dros samen met TBI-ondernemingen Mobilis en Voorbij Funderingstechniek aanwezig op de Infratech 2019 in Ahoy, Rotterdam.

FMN Connect XL Congres 'DNA: Discover New Ambitions'

28 november 2018, Zwolle

Het FMN Connect XL Congres is hét congres voor FM-professionals en -studenten waarbij het ontdekken van nieuwe ambities centraal staat! Deze editie vindt plaats op woensdag 28 november 2018 bij het Deltion College te Zwolle, waar onze vakgenoten van de toekomst worden opgeleid. In deze vernieuwende omgeving bezoek je de lokalen met de workshops, presentaties of break-out sessie die jij interessant vindt. Het congres wordt in samenwerking met draaijer+partners georganiseerd: een primeur voor het Connect XL Congres!