Water

Robert van de Sande

Water: één aanspreekpunt voor alle vraagstukken

Nederlanders leven met water. Als waterland bij uitstek is het werk van drinkwaterbedrijven en waterschappen van groot belang. Een integrale multidisciplinaire benadering zorgt ervoor dat zij zich volledig kunnen focussen op hun kerntaak. 

De werelden van waterschappen en drinkwaterbedrijven verschillen. Maar er is ook een overeenkomst: de traditionele monodisciplinaire aanpak van projecten maakt plaats voor een integrale multidisciplinaire benadering. Waterbedrijven hebben een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het is belangrijk dat zij zich volledig kunnen richten op hun kerntaak: het verzamelen en zuiveren van afvalwater en het winnen en distribueren van drinkwater. 

Maintenance

Meer

Automatisering

Meer

Energieneutraal zuiveren

Meer

Elke vraag is anders

Bedrijven en instanties die water 'managen' hebben specialisten nodig met kennis, expertise en een lange staat van dienst. Met tientallen jaren ervaring in de bouw en onderhoud van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en automatiseringssystemen van zuiveringsinstallaties herkennen wij de behoeftes die in deze markt spelen. Niemand hoeft ons te vertellen dat elke waterzuivering anders is. En dat elke installatie zijn eigen specifieke werkwijze en kenmerken heeft. 

Combinatie van disciplines

Van werktuigbouwkunde tot civiele bouw, procesautomatisering, informatisering en elektrotechniek: door het unieke samenwerkingsverband worden al deze disciplines integraal gecombineerd. Wat dit oplevert? Krachtige, innovatieve oplossingen die aansluiten bij elke specifieke behoefte binnen watermanagement. Met een multidisciplinaire aanpak die leidt tot een betere kwaliteit, duurzaamheid en kostenefficiency van installaties.