Industrie

Nuplex Resins

Projectinformatie

Project Nuplex Resins
Locatie Bergen op Zoom
Opdrachtgever Nuplex Resins
Counselor European Fire Protection Consultants B.V. uit Bilthoven
Looptijd mei 2013 - nu

De vestiging Roosendaal van Croon heeft de opdracht ontvangen voor het vervangen van de complete brandmeld- en ontruimingsinstallatie in kantoren en fabrieken van Nuplex Resins te Bergen op Zoom. Croon ontving de opdracht onder andere door de kwaliteit van het plan van aanpak.

Werkzaamheden Croon

De werkzaamheden op de locatie Nuplex Resins B.V. omvatten het vervangen, uitbreiden, monteren inbedrijfstellen en het bedrijfsvaardig opleveren van een gecertificeerde brandmeld- en ontruimingsinstallatie. De brandmeld- en ontruimingsinstallatie bestaat uit meerdere installaties die door middel van een netwerk aan elkaar moeten worden gekoppeld.

De werkzaamheden van Croon vinden plaats in zowel kantoren als fabrieken waarbij de continuïteit van de procesvoering prioriteit heeft.

Een belangrijk aspect waarom voor Croon werd gekozen was het plan van aanpak met ruime aandacht voor veiligheid, kwaliteitsborging en referenties.

Na voltooiing van bovenstaande werkzaamheden is Croon voor een tijdsperiode van vijf jaar verantwoordelijk voor het onderhoud van de installaties bij Nuplex Resins.

Nuplex Resins B.V.

Bij Nuplex Resins B.V. te Bergen op Zoom worden circa 400 verschillende producten gemaakt waarvan de vraag continue varieert. Nuplex Resins B.V. is marktleider op het gebied van hoogwaardige harsen voor onder andere verven.

Nuplex Resins B.V. is onderdeel van de Resins groep van NUPLEX Industries Ltd. Nuplex Industries Ltd heeft productielocaties in onder meer Engeland, de Verenigde Staten van Amerika, Indonesië, Maleisië, China, Vietnam en Nieuw-Zeeland.