Maintenance

Maintenance

rendabele onderhouds- en beheeroplossingen

Onderhoud aan installaties verdient alle aandacht. Preventief onderhoud voorkomt dat processen stil komen te liggen. Slimme oplossingen als predictive maintenance gaan nog een stap verder en koppelen de huidige conditie van installaties aan de verwachting voor het juiste moment van onderhoud.

Elektrotechnische, werktuigbouwkundige en besturingsinstallaties. Licht- en krachtvoorzieningen. Verwarming, ventilatie en koeling. PC- en PLC-besturingen. Noodstroomvoorzieningen. Al deze installaties – en nog veel meer – moeten in topconditie zijn. Een goede service en verstandig gepland onderhoud voorziet hierin. Dit scheelt kosten en onnodige productiestops. De opkomst van predictive maintenance betekent een extra winst. Onnodig correctief onderhoud wordt voorkomen, net als gepland onderhoud met overdreven veiligheidsmarges.

De perfecte oplossing

Een gedetailleerd onderhoudsplan op maat. Passende onderhoudsconcepten voor uw installaties. Samen onderzoeken we welke contractvormen, concepten en technologieën de oplossing vormen voor uw maintenance-vraagstuk. Dit betekent adequaat en rendabel onderhoud. Van eenvoudig basiscontract tot complete beheeroplossing, inclusief onderhoud en implementatie van eventuele wijzigingen en nieuwe releases.

Maintenance maakt bij Croonwolter&dros deel uit van een breed gamma aan oplossingen voor het werkend houden en optimaliseren van systemen en installaties. Vaak is er veel meer mogelijk dan op het eerste gezicht gedacht wordt. Juist ook bij oudere installaties, die naar het einde van hun levenscyclus toe meer onderhoud vergen. Predictief onderhoud betekent het samenbrengen van informatie en daarop acteren. Slim uitvoeren van condition based maintenance en monitoring, ondergebracht in een plan-do-check-act cyclus. Een 24/7 storingsdienst is altijd beschikbaar om ongewenste uitval te beperken.

Voor elke situatie

Ook in situaties die om een zeer specifieke benadering vragen, kunnen wij een passende oplossing bieden. Zo beschikken onze onderhoudsspecialisten over ATEX-certificaties, waardoor zij mineraal geïsoleerde verwarmingskabels in explosiegevaarlijke omgevingen mogen repareren. Dit maakt repareren een zeer rendabel alternatief voor het vervangen van kostbare onderdelen.