INDUSTRIE

Industrie

innovatie staat nooit stil

Veiligheid, duurzaamheid, automatisering, systeemintegratie… Industriële bedrijven hebben op tal van gebieden te maken met uitdagingen waar zij steeds sneller antwoorden op moeten zien te vinden. De industriële markt is voortdurend in beweging. Door gebruik te maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen is men beter in staat om efficiënter, kwalitatief beter en op maat te produceren.

Innovatiekracht is noodzakelijk om de concurrentiepositie van industriële bedrijven te verbeteren. Het productieproces wordt steeds slimmer en efficiënter, onder meer als gevolg van Industrie 4.0 / Smart Industry. Maar ook Additive Manufacturing / 3D Printing is een ontwikkeling die de industrie verandert. Bedrijven volgen deze ontwikkelingen met grote interesse en passen deze waar mogelijk toe. 

Onze thema's

Veiligheid

Meer

Sustainability

Meer

Informatisering

Meer

System integration

Meer

Verbeteren in complexe systemen

Gecombineerd met thema's die in de industriële markt voortdurend spelen, zoals veiligheid, duurzaamheid en natuurlijk ook wet- en regelgeving, ontstaat een grote complexiteit. Het streven om voortdurend te verbeteren is als schaken op meerdere borden tegelijk. Overal dient rekening mee gehouden te worden, zeker omdat systemen in steeds grotere mate geïntegreerd zijn. Slimme automatisering brengt grote voordelen met zich mee, maar vraagt ook specialistische kennis. Van ontwerp tot realisatie, implementatie, inspecties en onderhoud. 

Brede technische dienstverlener

De industrie is breed en het spectrum aan mogelijke toepassingen breidt zich alleen maar uit. Croonwolter&dros is thuis in verschillende industriële markten: petrochemie, oil & gas, food & fijnchemie, op- en overslag en energie. Uiteenlopende markten, met elk hun eigen uitdagingen en wensen die wij als brede technische dienstverlener en systeemintegrator als geen ander herkennen. Voor organisaties in al deze segmenten streven wij ernaar de beste en veiligste partner op het gebied van system integration te zijn.

Enkele oplossingen....

Smart Industry

Meer

ATEX

Meer

Alarmmanagement

Meer

Machineveiligheid

Meer