Elektro vakbeurs Hardenberg

Landelijke aantrekkingskracht, regionale gemoedelijkheid. Ontmoeten en beleven! Daar draait het om bij Elektro Vakbeurs. Dé vakbeurs waar alle disciplines van elektrotechniek samenkomen: installatie, industrie en energie.

Dit jaar vindt de beurs plaats op dinsdag 29 november t/m donderdag 1 december 2016 in de Evenementenhal Hardenberg. Croonwolter&dros presenteert zich op deze beurs voor het eerst onder haar nieuwe merknaam op stand nummer 433.

Croonwolter&dros is de nieuwe merknaam voor het intelligenter maken van onze leefwereld. Op onze stand vertellen wij u graag wat onze dienstverlening in de markten Utiliteit, Industrie, Infra en Marine & Offshore inhoudt. We hebben onze expertise gebundeld waardoor gebouwen, tunnels, industriële complexen en schepen, door slimme systemen en installaties zelf kunnen dénken, beslissingen nemen, reageren op situaties én kunnen ingrijpen: Intelligentie door Technologie.

In drie dagen krijgt u de gelegenheid vele zakelijke contacten te leggen en te onderhouden in een informele en verzorgde entourage. We stellen het zeer op prijs om u in onze stand te mogen begroeten. 
Graag tot ziens op 29, 30 of 1 december!