Aqua Nederland Vakbeurs 2019

Croonwolter&dros presenteert unieke samenwerking op Aqua Nederland

Croonwolter&dros is met Mobilis exposant op de Aqua Nederland beurs van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 maart in Evenementenhal Gorinchem. Aqua Nederland Vakbeurs is de grootste vakbeurs die zich focust op de Nederlandse waterbranche. Croonwolter&dros presenteert samen met Mobilis de bijzondere, integrale samenwerkingen met bedrijven in de waterschapssector.

Integrale samenwerking

Door de aanscherping van de Europese Kaderrichtlijn Water en daarmee gepaard gaande aanpassingen en/of nieuwbouw van assets, zien we dat steeds meer bedrijven in de waterschapssector het roer omgooien. Ze gaan werken met langdurige raamcontracten, waar integrale samenwerking, duurzaamheid, veiligheid en innovatie belangrijke onderdelen zijn.

RWZI Weert

Bij de RWZI in Weert werken Croonwolter&dros en Mobilis tezamen met partners Tauw, RWB en WBL als één hecht bouwteam met één taal en één werkwijze aan het project. Door vroegtijdig bij het project kennis en kunde in te brengen, wordt er maximale maatschappelijke waarde gecreëerd. Deze samenwerking is uniek en zorgt voor optimale resultaten.

Aqua Nederland

Om onze unieke en integrale samenwerking met waterschappen te presenteren, zijn TBI-ondernemingen Croonwolter&dros en Mobilis op dé vakbeurs van de waterbranche: Aqua Nederland. Bekijk onze projecten via Virtual Reality en ga in gesprek met één van onze experts uit de waterbranche.

Wij zien u graag in stand F.129 van Croonwolter&dros en Mobilis!