8 t/m 10 nov - Contacta 2016

Contacta.nl is dé B2B netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Dit jaar vindt de beurs plaats op dinsdag 8 t/m donderdag 10 november 2016 in de Zeelandhallen in Goes. Croonwolter&dros presenteert zich op deze beurs voor het eerst onder haar nieuwe merknaam op stand nummer 311.

Croonwolter&dros is de nieuwe merknaam voor het intelligenter maken van onze leefwereld. Op onze stand vertellen wij u graag wat onze dienstverlening in de markten Utiliteit, Industrie, Infra en Marine & Offshore inhoudt. We hebben onze expertise gebundeld waardoor gebouwen, tunnels, industriële complexen en schepen, door slimme systemen en installaties zelf kunnen dénken, beslissingen nemen, reageren op situaties én kunnen ingrijpen: Intelligentie door Technologie.

Met ca. 350 deelnemende bedrijven en circa 23.500 bezoekers in drie dagen is Contacta.nl hét netwerkevenement van Zuid-West Nederland en Vlaanderen. In drie dagen krijgt u de gelegenheid vele zakelijke contacten te leggen en te onderhouden in een informele en verzorgde entourage.

We stellen het zeer op prijs om u in onze stand te mogen begroeten.

We vinden het leuk om u in onze netwerkstand te mogen begroeten. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Judith Andringa, PR Manager. 

Graag tot ziens op 8, 9 of 10 november!