Industrie

Evenementen

FMN Connect XL Congres 'DNA: Discover New Ambitions'

28 november 2018, Zwolle

Het FMN Connect XL Congres is hét congres voor FM-professionals en -studenten waarbij het ontdekken van nieuwe ambities centraal staat! Deze editie vindt plaats op woensdag 28 november 2018 bij het Deltion College te Zwolle, waar onze vakgenoten van de toekomst worden opgeleid. In deze vernieuwende omgeving bezoek je de lokalen met de workshops, presentaties of break-out sessie die jij interessant vindt. Het congres wordt in samenwerking met draaijer+partners georganiseerd: een primeur voor het Connect XL Congres!

Opening Solar Park Amerikahaven

23 november 2018, Amsterdam

Op 23 november opent het grootste solardak van Amsterdam in de Amerikahaven. Een bijzonder project, dat met z’n oppervlakte van bijna 30.000 m2 en 9660 panelen gelijk is aan ongeveer 7 voetbalvelden.

Betondag 2018

15 november 2018, Rotterdam

Donderdag 15 november staat Croonwolter&dros samen met TBI-ondernemingen Mobilis en Voorbij Funderingstechniek op de Betondag in de Doelen in Rotterdam.

Promotiedagen Noord-Nederland

6-7 november 2018, Groningen

Op dinsdag 6 en woensdag 7 november 2018 vinden in MartiniPlaza, Groningen de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland plaats. Graag verwelkomen wij u op onze stand, standnummer 6043 (VBZO-netwerkstand).

Contacta 2018

Bezoek ons op de Contacta 2018 van 6 t/m 8 november

Seminar Smart Industry: Energietransitie veroorzaakt een revolutie in de techniek

8 november, KNVB Campus in Zeist

Op donderdag 8 november 2018 organiseert Croonwolter&dros het seminar Smart Industry: 'Energietransitie veroorzaakt een revolutie in de techniek'. Tijdens de bijeenkomst laten we verschillende sprekers aan het woord die dit onderwerp van verschillende invalshoeken bekijken.

iTanks Innovatie Paviljoen XL (iPXL)

20 september, Rotterdam

Op donderdag 20 september is Croonwolter&dros aanwezig bij het iTanks Innovatie Paviljoen XL. Tijdens het ontbijt zullen we een pitch verzorgen met als titel: Wij hebben iets nieuws onder de zon. Daarnaast kunt u ons bezoeken in onze stand op het paviljoen. Schrijf u in en kom zeker langs!

Wereldhavendagen Rotterdam

7, 8 & 9 september Rotterdam

Op 7,8 & 9 september 2018 vinden de Wereldhavendagen in Rotterdam plaats. Croonwolter&dros zal ook dit jaar aanwezig zijn aan de Willemskade. Bezoek ons in tentnummer 401

Smart at heart

De verhuizing van ons hoofdkantoor naar de Marten Meesweg is inmiddels een feit. Een nieuw pand met een duurzaam ontwerp en met allerlei SMART oplossingen. Met trots nodigen wij u dan ook uit voor de officiële opening op woensdag 5 september 2018.

Seminar | Radboud Universiteit Nijmegen

20 juni 2018, Nijmegen

Gebouwen zijn steeds meer een plek waar het draait om beleving. Een optimale beleving van comfort en veiligheid zorgt ervoor dat de gebruikers met plezier naar hun werk komen. Echter, een prettige werkomgeving bieden, is nog wel eens een uitdaging.