Industrie

Evenementen

Webinar Heat tracing

31 oktober 2017

De winter komt er aan en dat is vaak ook de periode waarin eventuele gebreken van een niet goed werkende heat tracing installatie naar voren komen. Het webinar Heat tracing geeft u inzicht in heat tracing toepassingen en de vormen van onderhoud. Daarnaast legt het u uit welke verplichtingen u heeft, geeft het inzicht in de mogelijke gevaren en risico’s, maar ook wat u kunt doen om deze riscico’s te verminderen.

Seminar Smart Industry: Smart enough to have a predictable TCO?

2 november 2017, Dordrecht

Regelmatig blijkt aan het einde van de technische ‘life cycle’ van een installatie, dat goedkoop duurkoop is geweest. Het loont dus om reeds in de ontwerpfase naar de minimale TCO te streven.

Van duurzaam plan naar succesvol project

Woensdag 31 mei 2017 te Terneuzen

Croonwolter&dros deelt kennis en ervaring tijdens conferentie WarmCO2: Van duurzaam plan naar succesvol project

Webinar Atex

donderdag 30 maart 2017

Installaties in explosiegevaarlijke omgevingen moeten aan hoge eisen voldoen. Dat geldt ook voor de mensen die in deze omgevingen werken. In hoeverre voldoet u of uw werkomgeving aan deze eisen? Tijdens het webinar leert u meer over het begrip ATEX.

Webinar Machineveiligheid

17 november 2016 10.00 - 10.45 uur

Met het webinar Machineveiligheid willen wij u een introductie geven over het begrip machineveiligheid. Waar komt het begrip machineveiligheid vandaan, waar is het op gebaseerd, wat zijn uw rechten en plichten en hoe ziet dit er in de praktijk uit?