Industrie

Evenementen

Seminar Smart Industry: Uw fabriek in de Cloud, fictie of werkelijkheid?

12 november 2019, Schiphol Amsterdam

Tijdens het Seminar Smart Industry: Uw fabriek in de Cloud, fictie of werkelijkheid? streven we ernaar om die discussie aan te gaan met meerdere eindgebruikers uit de industrie op directieniveau en hun management. Vertegenwoordigers van Sabic, Yokogawa, KPN en Microsoft komen aan het woord en zullen dit onderwerp van verschillende invalshoeken bekijken. Keynotespreker Richard van Hooijdonk neemt u op inspirerende wijze mee naar een fantastische toekomst vol uitdagingen met zijn lezing Trends 2030.

IT INFRA 2019

12 november 2019

Op 12 november 2019 vindt in De Kromhouthal in Amsterdam IT Infra plaats, het kennisevent over computerruimtes, datacenters en cloud computing. Graag verwelkomen wij u op onze stand, standnummer 58.

Promotiedagen Noord Nederland 2019

5 & 6 november 2019

Op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 vinden in MartiniPlaza, Groningen de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland plaats. Graag verwelkomen wij u op onze stand, standnummer 6038 (VBZO-netwerkstand).

Masterclass Safety & Security 2019

15 oktober 2019, QO Hotel en Bijlmerbajes te Amsterdam

Brandveiligheidsbeleid en richtlijnen zijn issues die in uw omgeving dagelijks aan de orde zijn. Wilt u weten of iemand nog in leven is, een persoon kunnen terugvinden tussen veel videomateriaal of dat er gegraven is naast uw gebouw? Onze securityspecialisten nemen u mee op het gebied van 'vreemd gedrag' en gezichtsherkenning. Ook gaan wij in op actuele onderwerpen als Cyber Security en internet fraude tijdens de Masterclass Safety & Security 2019. Gerealiseerde innovaties worden gepresenteerd en nemen u mee in de lessons learned.

Wereldhavendagen Rotterdam

6, 7 & 8 september Rotterdam

Op 7,8 & 9 september 2018 vinden de Wereldhavendagen in Rotterdam plaats. Croonwolter&dros zal ook dit jaar aanwezig zijn aan de Willemskade. Bezoek ons in tentnummer 401

COB-congres 2019

20 september 2019, Amsterdam

Vrijdag 20 september is het jaarlijkse congres van netwerkorganisatie Centrum Ondergronds Bouwen. Als participant van het COB is Croonwolter&dros ook aanwezig deze dag.  Dit jaar vindt het COB-Congres plaats op een zeer speciale locatie: in de Gaasperdammertunnel (Amsterdam).

Seminar: Brandveiligheid in de Zorg

3 april 2019 - Heerlen | 17 april 2019 - Tilburg

Op woensdag 3 april en woensdag 17 april organiseert Croonwolter&dros het Seminar: Brandveiligheid in de Zorg. In het Seminar brengen wij speciaal voor de Care & Cure instellingen enkele kennisdragers bij elkaar om u te informeren over actuele zaken.

Building Holland 2019

9 tm 11 april, RAI Amsterdam

Een duurzame, gezonde en circulaire gebouwde omgeving wordt de norm. Daarom staan wij op de beurs Building Holland om te laten zien hoe wij gebouwen en mensen duurzamer laten presteren.

Aqua Nederland Vakbeurs 2019

19-20-21 maart 2019, Gorinchem

Croonwolter&dros is met Mobilis exposant op de Aqua Nederland beurs van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 maart in Evenementenhal Gorinchem. Aqua Nederland Vakbeurs is de grootste vakbeurs die zich focust op de Nederlandse waterbranche. Croonwolter&dros presenteert samen met Mobilis de bijzondere, integrale samenwerkingen met bedrijven in de waterschapssector.

Masterclass Safety & Security 'Alles is verbonden, hoe veilig is dat?'

13 februari 2019, Veenhuizen

Op woensdag 13 februari organiseren wij een Masterclass Safety & Security in het Gevangenismuseum te Veenhuizen. Het thema van deze Masterclass is 'Alles is met elkaar verbonden, hoe veilig is dat? Het gemak van systemen koppelen op internet maakt dat de systemen makkelijk benaderbaar zijn. Na onze masterclass kent u alle gevaren en gaan wij u meenemen in een nieuw tijdperk waarin alles is gekoppeld.