Industrie

25 januari, 2018

De eerste IEC 62443 cybersecurity professionals IACS aan de slag

Croonwolter&dros heeft vanaf 1 januari 2018 een nieuwe afdeling die zich specifiek gaat bezighouden met cybersecurity. Erik van Noort, manager van de nieuwe afdeling, ziet nu al dat deze afdeling een behoefte invult. Zowel van opdrachtgevers als van collega’s.

24 januari, 2018

PALLAS heeft consortium INVAP-Croonwolter&dros-Mobilis uitgekozen voor het ontwerp en de bouw van de PALLAS-reactor

De Stichting Voorbereiding PALLAS-reactor (PALLAS) heeft het Argentijns-Nederlandse bedrijf ICHOS, (INVAP en de TBI-bedrijven Croonwolter&dros – Mobilis) uitgekozen voor het ontwerp en de bouw van de 'state-of-the-art’ PALLAS-reactor.

14 november, 2017

Succesvol Seminar Smart Industry: Smart enough to have a predictable TCO?

Donderdag 2 november 2017 vond het Seminar Smart Industry 'Smart enough to have a predictable TCO?' in het Energiehuis te Dordrecht plaats. Een naar onze mening geslaagde bijeenkomst waarbij het thema 'Smart Industry' vanuit verschillende invalshoeken werd benaderd.

24 oktober, 2017

Certificering Safety Culture Ladder trede 3

Croonwolter&dros krijgt binnenkort het certificaat voor de safety culture ladder trede 3. Dit wees de audit op 24 oktober uit. Divisie directeur Siebe van Oosterbaan: ‘Als Croonwolter&dros staan wij voor veiligheid, passie voor het vak, onze mensen en onze klanten. ‘We werken veilig of we werken niet’ is bij ons een gevleugelde uitspraak die van ons een betrouwbare partner maakt op het gebied van veiligheid. Deze certificering is een overtuigend bewijs dat we qua veiligheid uitstekend bezig zijn.”

12 oktober, 2017

Duurzaam in Dalfsen, dat snijdt pas hout

Croonwolter&dros werkte mee aan de uitbreiding van een productiehal voor duurzaam hout van het familiebedrijf Foreco. Met deze nieuwe hal vergroot Foreco het aanbod van een nieuw soort, gemodificeerd hout. Het is gemaakt op basis van agro-afval en snelgroeiend naaldhout en wordt ook wel het nieuwe alternatief voor tropisch hardhout genoemd. Door het toepassen van duurzame installatiesystemen in de hal werd een forse energiebesparing behaald.