Industrie

13 mei, 2017

Gouden EHSS Award SABIC voor Croonwolter&dros

Op 10 mei 2017 hield SABIC op de Chemelot site te Geleen de European EHSS (Environment, Health, Safety & Security) Contractor Award verkiezing 2016.

11 mei, 2017

Opening van de Uitvindfabriek in Breda

Op woensdag 10 mei 2017 is De Uitvindfabriek in de Faam in Breda geopend. Ruim 100 vertegenwoordigers uit onderwijs, overheid en bedrijfsleven bouwden samen een ingewikkelde machine.

8 mei, 2017

Croonwolter&dros krijgt opdracht voor de bouw van een recycling centrum

Vorige week heeft Croonwolter&dros vol trots de opdracht gekregen van Mitsubishi Materials Corporation (MMC) voor de bouw van een recycling centrum op het haven- en industrieterrein Moerdijk.

3 mei, 2017

Tempo erin op RDM Training Plant

Op de bouwlocatie van de RDM Training Plant houden de medewerkers van PRO het tempo er flink in. Het werk ligt goed op koers om de geplande mijlpalen te halen.

25 april, 2017

Croonwolter&dros deelt kennis en ervaring tijdens conferentie Van duurzaam plan naar succesvol project

Meindert Jongenengel, Regiodirecteur Industrie Zuid-West neemt namens Croonwolter&dros deel aan de conferentie over industriële symbiose projecten. Jongenengel gaat in op de technische uitdagingen die van toepassing zijn bij een restwarmteproject. Hij heeft ruim 32 jaar ervaring in de techniek. Met deze ervaring realiseert hij met zijn medewerkers in de regio Zuid-West uiteenlopende industriële projecten.