Industrie

25 april, 2017

Croonwolter&dros deelt kennis en ervaring tijdens conferentie Van duurzaam plan naar succesvol project

Meindert Jongenengel, Regiodirecteur Industrie Zuid-West neemt namens Croonwolter&dros deel aan de conferentie over industriële symbiose projecten. Jongenengel gaat in op de technische uitdagingen die van toepassing zijn bij een restwarmteproject. Hij heeft ruim 32 jaar ervaring in de techniek. Met deze ervaring realiseert hij met zijn medewerkers in de regio Zuid-West uiteenlopende industriële projecten. 

24 april, 2017

Bouw RDM Training Plant vordert gestaag

In een paar maanden tijd verrijst op het RDM-terrein op Heijplaat, Rotterdam de oefenfabriek die aannemerscombinatie PRO realiseert in opdracht van Deltalinqs.

3 april, 2017

Praktijkervaring gun ik iedereen

Meindert Jongenengel, regiodirecteur Industrie Zuid-West bij Croonwolter&dros vertelt in een interview over het belang van goed onderwijs.

14 februari, 2017

Croonwolter&dros verlengt contract met Gasunie

Na afronding van een vijf jarig multidisciplinair onderhoudscontract heeft Gasunie wederom een opdracht gegund aan Croonwolter&dros afdeling Survey & Inspection (CSI) voor een vijfjarig inspectie- en onderhoudscontract van de aardings- en bliksembeveiligingsinstallaties, met een optie tot verlenging.

21 december, 2016

Contractondertekening Deltalinqs en PRO

Vorige week is het finale ontwerp van de RDM Training Plant aan PRO (Project Realisatie Oefenplant) gepresenteerd. Daarnaast bezegelden Deltalinqs en PRO hun samenwerking officieel. Bij diezelfde gelegenheid zetten de zeven directeuren van de industriële contractors hun handtekening onder het contract waarmee zij hun samenwerking onder PRO officieel maakten.