Industrie

14 november, 2017

Succesvol Seminar Smart Industry: Smart enough to have a predictable TCO?

Donderdag 2 november 2017 vond het Seminar Smart Industry 'Smart enough to have a predictable TCO?' in het Energiehuis te Dordrecht plaats. Een naar onze mening geslaagde bijeenkomst waarbij het thema 'Smart Industry' vanuit verschillende invalshoeken werd benaderd.

24 oktober, 2017

Certificering Safety Culture Ladder trede 3

Croonwolter&dros krijgt binnenkort het certificaat voor de safety culture ladder trede 3. Dit wees de audit op 24 oktober uit. Divisie directeur Siebe van Oosterbaan: ‘Als Croonwolter&dros staan wij voor veiligheid, passie voor het vak, onze mensen en onze klanten. ‘We werken veilig of we werken niet’ is bij ons een gevleugelde uitspraak die van ons een betrouwbare partner maakt op het gebied van veiligheid. Deze certificering is een overtuigend bewijs dat we qua veiligheid uitstekend bezig zijn.”

12 oktober, 2017

Duurzaam in Dalfsen, dat snijdt pas hout

Croonwolter&dros werkte mee aan de uitbreiding van een productiehal voor duurzaam hout van het familiebedrijf Foreco. Met deze nieuwe hal vergroot Foreco het aanbod van een nieuw soort, gemodificeerd hout. Het is gemaakt op basis van agro-afval en snelgroeiend naaldhout en wordt ook wel het nieuwe alternatief voor tropisch hardhout genoemd. Door het toepassen van duurzame installatiesystemen in de hal werd een forse energiebesparing behaald.

1 september, 2017

Oplevering RDM Training Plant een feit

De RDM Training Plant, een real-life plant waar vaardigheden en gedrag in de praktijk getraind kunnen worden, is een feit. De zeven contractors, verenigd als PRO, zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

21 augustus, 2017

Waterschap Brabantse Delta en Croonwolter&dros helpen school voor speciaal onderwijs

WSBD (Waterschap Brabantse Delta) heeft recentelijk Croonwolter&dros opdracht gegeven voor het project “upgrade procesautomatisering”. Dit project is inmiddels naar tevredenheid van WSBD opgeleverd. Na afronding kwam ICT apparatuur vrij.