Industrie

14 februari, 2017

Croonwolter&dros verlengt contract met Gasunie

Na afronding van een vijf jarig multidisciplinair onderhoudscontract heeft Gasunie wederom een opdracht gegund aan Croonwolter&dros afdeling Survey & Inspection (CSI) voor een vijfjarig inspectie- en onderhoudscontract van de aardings- en bliksembeveiligingsinstallaties, met een optie tot verlenging.

21 december, 2016

Contractondertekening Deltalinqs en PRO

Vorige week is het finale ontwerp van de RDM Training Plant aan PRO (Project Realisatie Oefenplant) gepresenteerd. Daarnaast bezegelden Deltalinqs en PRO hun samenwerking officieel. Bij diezelfde gelegenheid zetten de zeven directeuren van de industriële contractors hun handtekening onder het contract waarmee zij hun samenwerking onder PRO officieel maakten.

19 december, 2016

Uniforme taal levert geld op

Collega Leo van Ruijven heeft als voorzitter van NEN een interessant artikel gepubliceerd over NEN en Smart industry/Industrie 4.0. Hierin geeft hij zijn duidelijke visie over de ontwikkelingen en de stappen die men moet ondernemen om hier de vruchten van te plukken.

24 november, 2016

PRO: samenwerken aan educatie en veiligheid in de industrie

Zeven industriële contractors hebben zich verenigd in het Project Realisatie Oefenplant (PRO). Het zijn: Stork, Croonwolter&dros, SPIE, Mourik Services, Engie, Mammoet en Bilfinger Industrial Services. Samen realiseren zij, in opdracht van Deltalinqs, de RDM Training Plant: een levensechte oefenfabriek voor iedereen die in de industrie werkt.

25 oktober, 2016

Succesvol Seminar Smart Industry 'data gedreven ondernemerschap'

Donderdag 13 oktober vond het Seminar Smart Industry 'Data gedreven ondernemerschap' in Fort Wierickerschans te Bodegraven plaats. Een geslaagde bijeenkomst waarbij het thema 'Smart Industry' vanuit verschillende invalshoeken werd benaderd.