Healthy Building Quickscan

Wanneer u uw gebouw weer wilt openstellen, is de eerste stap het inzichtelijk maken van de huidige status van uw (technische) installaties. Dit betekent dat er een aantal belangrijke controles moeten worden uitgevoerd. Op korte termijn komen wij langs om alle denkbare risico’s, die ontstaan bij het (langdurig) niet of nauwelijks gebruik maken van een gebouw te controleren en indien nodig installaties aan te passen, onderdelen te vervangen of te reinigen. De Croonwolter&dros QuickScan wordt uitgevoerd op de volgende onderdelen:

  • Ventilatie capaciteit
  • Luchtkwaliteit (CO2)
  • Thermische gezondheid
  • Relatieve vochtigheid
  • Veiligheid & beveiliging
  • Waterkwaliteit (legionella preventie)

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik mijn gebouw efficiënt aanpassen om verspreiding van micro-organismen (bacteriën schimmels en virussen) via de lucht te beperken?                                                          

Gaag helpen wij u met advies en realisatie van systeem oplossingen voor een hygiënisch en comfortabel binnenklimaat. Als u een binnenklimaat van hoge kwaliteit nastreeft en u wilt besparen op uw energieverbruik dan zijn wij uw ideale partner. Wij hebben oplossingen die tot 98%! van de micro-organismen (bacteriën, schimmels en virussen) filteren. Graag delen we onze ervaring en kennis met u over de hoogst haalbare norm in binnenklimaatoplossingen.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de gebruikers van mijn gebouw zich aanpassen aan de nieuwe anderhalve meter richtlijn? 

VEILIGHEID GEBRUIKERS

Advies en realisatie van de 1,5 meter logistiek in het gebouw, waaronder aanduiding en routing, 1,5 meter vloerstickers, plexiglas scheidingswanden, hand-gel dispensers, bureauonderleggers en afstemming met het schoonmaakbedrijf.

Hoe kan ik technologie inzetten om mijn gebouw te monitoren en sturen?

DETECTIE & MONITORING

Ook kunnen wij u van dienst zijn met slimme technologie, waaronder monitoring per werkplek en aantal personen per verdieping, automatische toegangsdeuren, detectie van lichaamstemperatuur in de entree en het plaatsen van een CO2 meter voor het meten van de luchtkwaliteit.