WorkPlace Xperience 2022

Datum & locatie

  • 29 en 30 maart 2022
  • 10:00
  • NEXT LEVEL, Gorinchem

WorkPlace Xperience

Iedereen wil een duurzame en gezonde werkomgeving. Maar hoe ziet die werkomgeving eruit en hoe creëer ik die? Ervaar de beleving van een gezonde en duurzame werkomgeving live op WorkPlace Xperience.

De WorkPlace Xperience is er voor professionals die werkzaam zijn binnen de vakgebieden Human Capital, Workplace Management en Real Estate. Ontmoet Vitaliteitsmanagers, HR Managers, Real Estate Managers, Chief Happiness Officers, CEO’s, Facility Managers, Mobiliteits Managers en Huisvestingsmanagers.

Het realiseren van een gezond, duurzaam en flexibel kantoor vraagt om een toekomstgerichte aanpak. Tijdens WorkPlace Xperience 2022 op 29 en 30 maart  laat Croonwolter&dros zien, hoe je de ambities op dit gebied kunt vertalen naar een routekaart en een pragmatische aanpak. Wat kun je vandaag al doen om je doelstellingen op langere termijn te bereiken? Hoe kunnen wij gebouwdata ontsluiten die aansluiten bij uw informatiebehoefte? Hoe sluit dit aan bij de bestaande infrastructuur? En welke stappen er in de tijd nodig zijn om de doelstellingen te bereiken.

Kennissessie 

Tijdens onze kennissessie op 30 maart vertellen wij samen met onze klant Matrix Innovation Center meer over onze gezamenlijke reis naar duurzaam, gezond en flexibel vastgoed. Voor deze reis is onze pragmatische routekaart toegepast waarbij de gezamenlijk gedefinieerde doelstellingen het vertrekpunt zijn. Joyce van de Velde, Manager Smart Buildings, Croonwolter&dros en André Filet, adviseur namens Matrix Innovation Center, verzorgen deze kennissessie.

Nieuwsgierig geworden?

We zien u graag op onze stand 6.