eRIC, het verbindingsplatform voor de veiligheidsindustrie

Datum & locatie

  • 18 en 19 mei 2022
  • 10.00 - 17.00 uur
  • Vliegveld Twenthe

Security Integrator GBBS, een specialistisch onderdeel van Croonwolter&dros, is aanwezig op eRIC 2022: expo rampenbestrijding, incidentmanagement & crisisbeheersing.

Als multidisciplinair vak evenement is eRIC hét verbindingsplatform voor veiligheidsprofessionals van alle overheidsdiensten en commerciële dienstverleners. Op 18 & 19 mei zullen professionals van Politie, Brandweer, Defensie, Ambulance, Takel & Berging en Boa’s, maar ook diverse bestuurders en veiligheidskundigen uit de (zware) industrie acte de présence geven op Vliegveld Twenthe.

Uitvoerenden, inkopers en leidinggevenden bezoeken de beurs om de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied gedemonstreerd te zien worden en om kennis uit te wisselen met andere hulpverleners. Van elkaar leren en waar mogelijk de krachten bundelen om Nederland een stukje veiliger maken, dat is het idee.

GBBS, high end security

Als beveiligingsexpert en security integrator passen wij intelligente techniek toe om opdrachtgevers het juiste beveiligingsniveau te bieden, met een optimaal comfort voor de gebruikers en bezoekers. Dit doen we op integrale wijze zodat de techniek naadloos integreert in de reeds bestaande processen en omgevingen.

Eén van onze oplossingen is Forensic Video Search: een intelligent video zoek systeem waarbij effectief en efficiënt gebruikt gemaakt wordt van reeds aanwezig beeldmateriaal.

PSIM – SMS –  CCTV – Toegangscontrole – inbraakdetectie – Intercom –  kritische communicatie– Cyberbeveiliging.

Praktische informatie

Op de website van eRIC kunt u lezen wat u kunt verwachten van de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing.

Wij ontmoeten u graag op standnummer E115 in de Expohal!