Dag van de Bouw 2022

Datum & locatie

  • 18 juni 2022
  • 10:00 uur

Kom jij zaterdag 18 juni 2022 naar één van onze topprojecten? Krijg een kijkje achter de schermen op de Dag van de Bouw, de jaarlijkse open dag van Bouwend Nederland. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Kortom, een leuke dag voor het hele gezin en een unieke kans om bijzondere kunstwerken te bewonderen.

A16 Rotterdam

Loop door de Rotterentunnel en bezoek de Expo A16 Rotterdam. De nieuwe, 11 km lange en energieneutrale snelweg verbindt de A16 ter hoogte van het Terbregseplein met de A13 bij Rotterdam The Hague Airport. Ze wordt in opdracht van Rijkswaterstaat aangelegd door De Groene Boog, een bouwcombinatie van BESIX, Dura Vermeer, Van Oord en TBI-ondernemingen Croonwolter&dros en Mobilis.

Klik hier voor meer informatie over de Dag van de Bouw.

Hollandse Kust Noord

Leg de fietsroute voor jong en oud af en neem een kijkje op de werkterreinen. TenneT zorgt ervoor, o.a. in samenwerking met Croonwolter&dros, dat de toekomstige windparken op de Noordzee worden aangesloten op het Nederlandse elektriciteitsnet. Het windpark Hollandse Kust (noord) wordt in 2023 in gebruik genomen en Hollandse Kust (west Alpha) in 2024.

Klik hier voor meer informatie over de Dag van de Bouw.