Evenementen

Croonwolter&dros op VSK 2018

6 t/m 9 februari, Jaarbeurs Utrecht

Van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 februari 2018 nemen wij deel aan de VSK in de Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar zijn wij zowel te vinden op de stand van onze gebouwbeheersysteem-partner Priva als Siemens. Wij ontmoeten u graag in Utrecht!

Congres Zorg & Facilitair

23 november 2017, Van der Valk Houten

Op 23 november 2017 zijn we met CareConnect aanwezig op het congres Zorg & Facilitair. Gedurende het congres zijn er plenaire sessies waar diverse sprekers u bijpraten over de toegevoegde waarde van Facility Management binnen ziekenhuizen en zorginstellingen.

Webinar Heat tracing

31 oktober 2017

De winter komt er aan en dat is vaak ook de periode waarin eventuele gebreken van een niet goed werkende heat tracing installatie naar voren komen. Het webinar Heat tracing geeft u inzicht in heat tracing toepassingen en de vormen van onderhoud. Daarnaast legt het u uit welke verplichtingen u heeft, geeft het inzicht in de mogelijke gevaren en risico’s, maar ook wat u kunt doen om deze riscico’s te verminderen.

Masterclass NEN1010 Medische Ruimten

16 november 2017, IJsselland Ziekenhuis Capelle a/d IJssel

Per 1-10-2015 is de nieuwe NEN1010 van kracht. De hernieuwde versie een grote impact op elektrotechnische installaties in medische ruimten. In deze masterclass staan we stil bij de belangrijkste wijzigen voor Medische Ruimten.

Masterclass Medische Gassen

30 november 2017, Amsterdam (Hettenheuvelweg)

Het gebruik van medische gassen binnen het ziekenhuis valt onder medicijngebruik. Daar wilt u geen fouten mee maken! De aanleg en daarna het onderhoud van de medische gasseninstallaties is een specialisme en komt niet zonder verantwoordelijkheid. Maar weet u precies waar u op moet letten?