Evenementen

FHI - Energie in de Industrie 2023

20 juni 2023 - Van der Valk Vianen

Het zijn ambitieuze en harde doelstellingen: in 2050 moet de Nederlandse industrie niet alleen circulaire bedrijfsprocessen hanteren, maar moeten de CO2-emissies tot het nulpunt zijn gedaald. Tijdens het nieuwe Energie in Industrie event, georganiseerd door de branche Industriële Automatisering van FHI, komt de focus te liggen op technologische oplossingen om deze plannen daadwerkelijk te behalen, nu en in de komende decennia. Lees verder.

Maintenance NEXT 2023

18 - 20 april 2023 Ahoy Rotterdam

Van 18 t/m 20 april 2023 vindt Maintenance NEXT plaats in Rotterdam Ahoy. Dit is de grootste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux. Croonwolter&dros en Mobilis zijn aanwezig op het VAP-plein in hal 4, met stand 4.005. Meer lezen.

Aqua Nederland 2023

21, 22 & 23 maart 2023 - Evenementenhal Gorinchem

Aqua Nederland is de grootste vakbeurs die zich focust op de Nederlandse waterbranche. Mobilis presenteert samen met Croonwolter&dros de bijzondere, integrale samenwerkingen met bedrijven in de waterschapssector.

Waterinfodag 2023

16 maart 2023 - Congrescentrum 1931 - 's-Hertogenbosch

De Waterinfodag is hèt event over de informatievoorziening in de watersector. Medewerkers van waterschappen, Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten, drinkwaterbedrijven en bedrijven kunnen deelnemen aan een aansprekend en breed congresprogramma en er is volop gelegenheid om te netwerken.

Het belang van ketensamenwerking bij circulair bouwen

9 februari 2023 - Krimpen aan de Lek

Om circulair te bouwen is ketensamenwerking van essentieel belang. Tijdens dit event brengen ketenpartners de uitdagingen, en oplossingen, rondom circulair bouwen in kaart.

Infratech

17 t/m 20 januari 2023, Rotterdam

Infratech is hét kennisplatform waar opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.

PPA Dag 2023

24 januari 2023 - Nijkerk

Energie, een belangrijk onderwerp in tijden van hoge energietarieven en aandacht voor klimaat. Zeker ook voor productieprocessen. Hoe krijg je inzicht in je verbruik, waar liggen de mogelijkheden om te besparen en hoe zit het met de regelgeving? Lees meer.

Industrial Cyber Security Event 2022

Dinsdag 8 november, Nijkerk

Je denkt er liever niet aan: een aanval van hackers. Maar de actualiteiten laten zien dat het tegenwoordig een reële dreiging is. Croonwolter&dros CS2 geeft een niet alledaagse inkijk in de praktijk van OT security van diverse infra objecten.

Contacta 2022

8, 9 en 10 november 2022, Goes

Croonwolter&dros is exposant tijdens Contacta, hét zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Bent u er ook?

Webinar maintenance en cyber security

4 november 2022, Online

Digitalisering biedt niet alleen kansen, het zorgt ook voor de nodige bedreigingen. Bedrijfsnetwerken bevatten steeds vaker (vertrouwelijke) informatiesystemen.