Evenementen

Het belang van ketensamenwerking bij circulair bouwen

9 februari 2023 - Krimpen aan de Lek

Om circulair te bouwen is ketensamenwerking van essentieel belang. Tijdens dit event brengen ketenpartners de uitdagingen, en oplossingen, rondom circulair bouwen in kaart.

Infratech

17 t/m 20 januari 2023, Rotterdam

Infratech is hét kennisplatform waar opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.

PPA Dag 2023

24 januari 2023 - Nijkerk

Energie, een belangrijk onderwerp in tijden van hoge energietarieven en aandacht voor klimaat. Zeker ook voor productieprocessen. Hoe krijg je inzicht in je verbruik, waar liggen de mogelijkheden om te besparen en hoe zit het met de regelgeving? Lees meer.

Industrial Cyber Security Event 2022

Dinsdag 8 november, Nijkerk

Je denkt er liever niet aan: een aanval van hackers. Maar de actualiteiten laten zien dat het tegenwoordig een reële dreiging is. Croonwolter&dros CS2 geeft een niet alledaagse inkijk in de praktijk van OT security van diverse infra objecten.

Contacta 2022

8, 9 en 10 november 2022, Goes

Croonwolter&dros is exposant tijdens Contacta, hét zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Bent u er ook?

Webinar maintenance en cyber security

4 november 2022, Online

Digitalisering biedt niet alleen kansen, het zorgt ook voor de nodige bedreigingen. Bedrijfsnetwerken bevatten steeds vaker (vertrouwelijke) informatiesystemen.

Seed Meets Technology

27 - 29 September, Zwaagdijk

Seed Meets Technology is een evenement waar de focus ligt op innovatieve zaadtechnologie en het toevoegen van waarde aan tuinbouwzaad. Thema’s als zaadbehandeling, fenotypering, zaadverwerkingsapparatuur, veredelingsondersteuning, duurzame gewasbescherming en teeltsystemen komen aan bod.

Recharge Earth 2022

7 en 8 september 2022 - Ahoy Rotterdam

Op 7 en 8 september 2022 vormt Rotterdam Ahoy voor de tweede keer het decor voor Recharge Earth. Dit duurzame energiecongres brengt bedrijfsleven, overheid en wetenschap bij elkaar om kennis te delen, oplossingen te bedenken voor het versnellen van de energietransitie en samenwerkingen tot stand te brengen.

Waterinfodag 2022

23 juni 2022 - Congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch

De Waterinfodag is hèt event over de informatievoorziening in de watersector. Medewerkers van waterschappen, Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten, drinkwaterbedrijven en bedrijven kunnen deelnemen aan een aansprekend en breed congresprogramma en er is volop gelegenheid om te netwerken.

Dag van de Bouw 2022

18 juni 2022 - A16 Rotterdam & Hollandse Kust Noord

Kom jij zaterdag 18 juni 2022 naar één van onze topprojecten? Krijg een kijkje achter de schermen op de Dag van de Bouw, de jaarlijkse open dag van Bouwend Nederland. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Kortom, een leuke dag voor het hele gezin en een unieke kans om bijzondere kunstwerken te bewonderen.