Evenementen

Evenementen

Seminar Smart Industry: Energietransitie veroorzaakt een revolutie in de techniek

8 november, KNVB Campus in Zeist

Op donderdag 8 november 2018 organiseert Croonwolter&dros het seminar Smart Industry: 'Energietransitie veroorzaakt een revolutie in de techniek'. Tijdens de bijeenkomst laten we verschillende sprekers aan het woord die dit onderwerp van verschillende invalshoeken bekijken.

Smart at heart

De verhuizing van ons hoofdkantoor naar de Marten Meesweg is inmiddels een feit. Een nieuw pand met een duurzaam ontwerp en met allerlei SMART oplossingen. Met trots nodigen wij u dan ook uit voor de officiële opening op woensdag 5 september 2018.

Seminar | Radboud Universiteit Nijmegen

20 juni 2018, Nijmegen

Gebouwen zijn steeds meer een plek waar het draait om beleving. Een optimale beleving van comfort en veiligheid zorgt ervoor dat de gebruikers met plezier naar hun werk komen. Echter, een prettige werkomgeving bieden, is nog wel eens een uitdaging.

PROVADA

5 t/m 7 juni 2018, Amsterdam

Dit jaar neemt Croonwolter&dros voor het eerst deel aan de PROVADA in Amsterdam. PROVADA staat bekend als het Real Estate Meeting Point en wij zijn aanwezig in de Business Lounge met inspirerende presentaties over onder andere de toename van technologie in de vastgoedmarkt. Én.... we presenteren onze nieuwe campagne! Benieuwd? Wij ontvangen u graag en praten u bij.

Croonwolter&dros op NVTG Congres 2018

5 april 2018, Hart van Holland in Nijkerk

Ook dit jaar is Croonwolter&dros van de partij bij het jaarlijkse NVTG-congres. U bent van harte welkom op onze stand.