Evenementen

Recharge Earth

8-9 september 2021 - Rotterdam

Recharge Earth is hét congres voor professionals die een rol spelen in de energietransitie. Een congres dat geheel in het teken staat van het energiesysteem van morgen. Welke ideeën leven er en hoe zetten we ze samen om in daadkracht?

Aqua Nederland 2022

15-16-17 maart 2022 - Gorinchem

Aqua Nederland is de grootste vakbeurs die zich focust op de Nederlandse waterbranche. Mobilis presenteert samen met Croonwolter&dros de bijzondere, integrale samenwerkingen met bedrijven in de waterschapssector.

Industrial Cyber Security Event

12 oktober 2021 - Nijkerk

Op dinsdag 12 oktober 2021 is Cyber security for control systems (CS2) aanwezig op het Industrial Cyber Security event. Tijdens deze dag informeren wij u graag over de uitdagingen en mogelijkheden op gebied van Cyber Security.

Seed Meets Technology

28-30 september - Zwaagdijk

Seed meets Technology is een evenement waar de focus ligt op innovatieve zaadtechnologie en het toevoegen van waarde aan tuinbouwzaad. Thema’s als zaadbehandeling, fenotypering, zaadverwerkingsapparatuur, veredelingsondersteuning, duurzame gewasbescherming en teeltsystemen komen aan bod.

Evenement - World CleanUp Day 2021, Doe mee!

18 september 2021, Limburg & Acties door heel Nederland

Er is een heleboel afval dat langer blijft rondzwerven dan dat jij bestaat. Het plastic waterflesje dat in de natuur belandt, dobbert er soms wel 450 jaar in rond. Met alle gevolgen van dien. Op kleine schaal kunnen we allemaal onze bijdrage doen om dat te voorkomen.