Evenementen

Zorg & ICT

14 t/m 16 maart, Jaarbeurs Utrecht

Van 14 t/m 16 maart 2017 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de jaarlijkse Zorg & ICT beurs weer plaatst. Ook dit jaar is CareConnect weer van de partij en presenteren we iets unieks: de intelligente vloer (FloorInMotion) van Tarkett. Bezoek onze stand voor live demo's.

InfraTech 2017

17 t/m 20 januari, Ahoy Rotterdam

Van 17 t/m 20 januari is Croonwolter&dros samen met TBI-onderneming Mobilis exposant op de InfraTech in Ahoy Rotterdam. . InfraTech is veruit de belangrijkste beurs voor de infrastructuur in Nederland en is dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers in de hele infrasector.

Webinar Machineveiligheid

17 november 2016 10.00 - 10.45 uur

Met het webinar Machineveiligheid willen wij u een introductie geven over het begrip machineveiligheid. Waar komt het begrip machineveiligheid vandaan, waar is het op gebaseerd, wat zijn uw rechten en plichten en hoe ziet dit er in de praktijk uit?

Elektro vakbeurs Hardenberg

29 november t/m 1 december, Hardenberg

Landelijke aantrekkingskracht, regionale gemoedelijkheid. Ontmoeten en beleven! Daar draait het om bij Elektro Vakbeurs. Dé vakbeurs waar alle disciplines van elektrotechniek samenkomen: installatie, industrie en energie.

10 nov - Pasjes zijn passé

In een tijd waarin hospitality 'hot' is en de toegankelijkheid van gebouwen bij wet strak is vastgelegd, lijkt het garanderen van een maximaal veiligheidsniveau steeds lastiger te worden. Of toch niet?