Evenementen

European Industry & Energy Summit (Hybride)

7 en 8 december 2021, Ahoy Rotterdam - ook online te volgen!

De energietransitie vraagt om meer dan doelstellingen en ambities. Het vereist een systematische verandering en daar is samenwerking voor nodig. Tijdens European Industry & Energy Summit 2021 op 7 en 8 december laten onder andere Croonwolter&dros en TenneT zien hoe wij de grote uitdagingen van de energietransitie aanpakken door gelijkwaardige samenwerking en open innovatie. Tijdens de breakout sessie op 7 december om 11.15 uur vertellen wij hoe de industrie hier ook van profiteert. Energico tackelt tijdens de breakout sessie op 8 december om 13.30 uur de vraag hoe elke kilowattuur duurzame energie geoptimaliseerd kan worden.

Webinar Areaaldata op orde is een ABC-tje

1 december 2021 - Online

Met het asset lifecycle model heeft u altijd en overal actueel inzicht in uw areaal. Als onderdeel van de Taskforce Infra 2.0 geven in de klankbordgroep assetmanagement de marktpartijen en Rijkswaterstaat gezamenlijk invulling aan het doorontwikkelen van de beheer- en onderhoudscontracten.

Contacta

30 november & 1 en 2 december 2021, Goes

Contacta, hét zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Croonwolter&dros is exposant tijdens Contacta ​2021 in de Zeelandhallen. Bent u er ook?

Building Holland 2021

2, 3 & 4 november 2021, RAI Amsterdam

Building Holland is hét innovatieplatform voor de bouw en vastgoed. Croonwolter&dros is exposant tijdens Building Holland 2021 in RAI Amsterdam. Bent u er ook?

Limburg Leads 2021

20-21 oktober 2021, Maastricht

Limburg Leads is hét Euregionale platform waar bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen elkaar ontmoeten, kennis vermenigvuldigen én zaken doen. Ben jij er bij op 20 en 21 oktober 2021?

Recharge Earth

8-9 september 2021 - Rotterdam

Recharge Earth is hét congres voor professionals die een rol spelen in de energietransitie. Een congres dat geheel in het teken staat van het energiesysteem van morgen. Welke ideeën leven er en hoe zetten we ze samen om in daadkracht?

Aqua Nederland 2022

15-16-17 maart 2022 - Gorinchem

Aqua Nederland is de grootste vakbeurs die zich focust op de Nederlandse waterbranche. Mobilis presenteert samen met Croonwolter&dros de bijzondere, integrale samenwerkingen met bedrijven in de waterschapssector.

Industrial Cyber Security Event

12 oktober 2021 - Nijkerk

Op dinsdag 12 oktober 2021 is Cyber security for control systems (CS2) aanwezig op het Industrial Cyber Security event. Tijdens deze dag informeren wij u graag over de uitdagingen en mogelijkheden op gebied van Cyber Security.

Evenement - World CleanUp Day 2021, Doe mee!

18 september 2021, Limburg & Acties door heel Nederland

Er is een heleboel afval dat langer blijft rondzwerven dan dat jij bestaat. Het plastic waterflesje dat in de natuur belandt, dobbert er soms wel 450 jaar in rond. Met alle gevolgen van dien. Op kleine schaal kunnen we allemaal onze bijdrage doen om dat te voorkomen.

Seed Meets Technology

28-30 september - Zwaagdijk

Seed meets Technology is een evenement waar de focus ligt op innovatieve zaadtechnologie en het toevoegen van waarde aan tuinbouwzaad. Thema’s als zaadbehandeling, fenotypering, zaadverwerkingsapparatuur, veredelingsondersteuning, duurzame gewasbescherming en teeltsystemen komen aan bod.