Evenementen

Croonwolter&dros neemt deel aan Building G100

5 oktober 2017, Nieuwegein

Croonwolter&dros neemt ook dit jaar deel aan de Building G100. De Building G100 is bedoeld voor personen die zich bezighouden met het management, beheer en onderhoud van gebouwautomatisering en -managementsystemen. Tijdens diverse huiskamersessies geven we toelichtingen op onze dienstverlening waarbinnen Intelligentie door Technologie centraal staat.

Croonwolter&dros aanwezig op Promotiedagen van het Noorden

7 & 8 november 2017, Martiniplaza Groningen

Op dinsdag 7 en 8 november 2017 vinden in MartiniPlaza, Groningen de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland plaats. Met meer dan 550 deelnemende bedrijven en circa 25.000 bezoekers in twee dagen zijn de promotiedagen hét netwerkevenement van Noord-Nederland. Bezoek ook de stand van Croonwolter&dros.

Masterclass Medische Gassen

19 september 2017, Croonwolter&dros Apeldoorn

Het gebruik van medische gassen binnen het ziekenhuis valt onder medicijngebruik. Daar wilt u geen fouten mee maken! De aanleg en daarna het onderhoud van de medische gasseninstallaties is een specialisme en komt niet zonder verantwoordelijkheid. Maar weet u precies waar u op moet letten?

Studiedag COB: Grenzeloos renoveren

30 mei 2017, de Bouwcampus Delft

Het renoveren van tunnels is zowel in België als in Nederland een zeer actueel thema. Renoveren vereist andere competenties dan het aanleggen. Daarom organiseren de Vlaamse ingenieursvereniging ie-net en het COB op 30 mei 2017 een gezamenlijke studiedag.

Masterclass NEN1010

7 juni 2017, Museum MORE in Gorssel

Sinds anderhalf jaar is de nieuwe NEN1010 van kracht. De hernieuwde versie heeft een grote impact op elektrotechnische installaties. In deze masterclass praten we u bij over de wijzigingen die voor u relevant zijn.