Evenementen

Van duurzaam plan naar succesvol project

Woensdag 31 mei 2017 te Terneuzen

Croonwolter&dros deelt kennis en ervaring tijdens conferentie WarmCO2: Van duurzaam plan naar succesvol project

Webinar Atex

donderdag 30 maart 2017

Installaties in explosiegevaarlijke omgevingen moeten aan hoge eisen voldoen. Dat geldt ook voor de mensen die in deze omgevingen werken. In hoeverre voldoet u of uw werkomgeving aan deze eisen? Tijdens het webinar leert u meer over het begrip ATEX.

Zorg & ICT

14 t/m 16 maart, Jaarbeurs Utrecht

Van 14 t/m 16 maart 2017 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de jaarlijkse Zorg & ICT beurs weer plaatst. Ook dit jaar is CareConnect weer van de partij en presenteren we iets unieks: de intelligente vloer (FloorInMotion) van Tarkett. Bezoek onze stand voor live demo's.

Masterclass Medische Gassen

Het gebruik van medische gassen binnen het ziekenhuis valt onder medicijngebruik. Daar wilt u geen fouten mee maken! De aanleg en daarna het onderhoud van de medische gasseninstallaties is een specialisme en komt niet zonder verantwoordelijkheid. Maar weet u precies waar u op moet letten?

InfraTech 2017

17 t/m 20 januari, Ahoy Rotterdam

Van 17 t/m 20 januari is Croonwolter&dros samen met TBI-onderneming Mobilis exposant op de InfraTech in Ahoy Rotterdam. . InfraTech is veruit de belangrijkste beurs voor de infrastructuur in Nederland en is dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers in de hele infrasector.