Evenementen

Evenementen

Seminar | Radboud Universiteit Nijmegen

20 juni 2018, Nijmegen

Gebouwen zijn steeds meer een plek waar het draait om beleving. Een optimale beleving van comfort en veiligheid zorgt ervoor dat de gebruikers met plezier naar hun werk komen. Echter, een prettige werkomgeving bieden, is nog wel eens een uitdaging.

PROVADA

5 t/m 7 juni 2018, Amsterdam

Dit jaar neemt Croonwolter&dros voor het eerst deel aan de PROVADA in Amsterdam. PROVADA staat bekend als het Real Estate Meeting Point en wij zijn aanwezig in de Business Lounge met inspirerende presentaties over onder andere de toename van technologie in de vastgoedmarkt. Én.... we presenteren onze nieuwe campagne! Benieuwd? Wij ontvangen u graag en praten u bij.

Croonwolter&dros op NVTG Congres 2018

5 april 2018, Hart van Holland in Nijkerk

Ook dit jaar is Croonwolter&dros van de partij bij het jaarlijkse NVTG-congres. U bent van harte welkom op onze stand.

Croonwolter&dros op VSK 2018

6 t/m 9 februari, Jaarbeurs Utrecht

Van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 februari 2018 nemen wij deel aan de VSK in de Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar zijn wij zowel te vinden op de stand van onze gebouwbeheersysteem-partner Priva als Siemens. Wij ontmoeten u graag in Utrecht!

Congres Zorg & Facilitair

23 november 2017, Van der Valk Houten

Op 23 november 2017 zijn we met CareConnect aanwezig op het congres Zorg & Facilitair. Gedurende het congres zijn er plenaire sessies waar diverse sprekers u bijpraten over de toegevoegde waarde van Facility Management binnen ziekenhuizen en zorginstellingen.