Cyber Security for Control Systems

Een must voor elke onderneming

Het cyberrisico voor bedrijven en organisaties is de laatste jaren zeer sterk toegenomen. Volg het nieuws en je leest de incidenten. Verstoringen met een enorme impact en torenhoge schadeposten. En dan te bedenken dat de meeste cyber-incidenten nooit het nieuws halen! Niet voor niets komt de overheid medio 2018 met regelgeving voor de cyber-veiligheid van kritische infrastructuur: de cyber-kwetsbaarheid, de risico’s, de belangen voor ondernemingen én de BV Nederland-als-geheel zijn zéér groot. Het motto is: bescherm u tijdig tegen cyber attacks & hacks en zorg dat de cyberveiligheid van ál uw productie, automatisering en communicatie op orde is. Je bent namelijk nooit te klein of te onbekend om slachtoffer te worden! Borg dat ‘elke digitale deur en raam’ van uw control systeem een adequaat en goed slot heeft, en dat deze ook consequent gesloten wordt! 

Cyber Security for Control Systems (CS2)

CS2 onderzoekt, adviseert en begeleidt u bij alle soorten cyber security-vragen. De Cyber Security-dienstverlening voor de OT-omgeving kent drie hoofdaspecten: • het analyseren, adviseren, ontwikkelen en/of begeleiden van een adequaat en bij uw organisatie passend beleid • het analyseren, adviseren, opzetten en begeleiden van een slagvaardige organisatie • het analyseren, adviseren, opzetten en begeleiden van de juiste maatregelen. Het uiteindelijke doel is te komen tot een volwaardig en goed werkend Cyber Security Management Systeem. 

Al onze werkzaamheden en adviezen zijn gebaseerd op twee cruciale security-normen: de ISO-27001 en ISA99 / IEC62443. Maak kennis, vraag onze support en expertise, en borg de continuïteit van uw bedrijfsvoering binnen de dynamische digitale werkelijkheid van vandaag de dag!