Brandveiligheid

Brand is allesverwoestend en levensbedreigend.

Naast persoonlijke schade kunnen de gevolgen voor een bedrijf en het milieu rampzalig zijn. Een brand is niet altijd te voorkomen, maar de omvang en gevolgschade zijn wel te beïnvloeden.

Meer weten over Brandveiligheid?

Totaaloplossing

Van kantoor tot ziekenhuis, van fabriek tot tunnel, Croonwolter&dros biedt veiligheid en continuïteit in de gebouwde omgeving.  Met onze expertise en toekomstgerichte visie op veiligheid behoren wij al meer dan 50 jaar tot de top in ons vakgebied. Een erkend totaalinstallateur die met u meedenkt en deskundig advies geeft als het gaat om brandveiligheid.

Om uw gebouw of bedrijf brandveilig te maken, zijn er veel verschillende mogelijkheden die Croonwolter&dros u kan bieden:

 

  • Blussystemen: Sprinkler-, watermist-, blusschuim- en blusgas-systemen
  • Brandmeldinstallaties
  • Duurzaam Bluswater
  • Cavia Wateroverlast Detectie

Alles onder 1 dak

Van advies en ontwerp tot aan beheer en onderhoud, wij kunnen u ontlasten in het hele proces. Wij kunnen volledige nieuwe systemen aanleggen en doen ook kleine klussen en aanpassingen, kortom u vindt bij ons alles onder een dak.

Daarnaast kunnen wij u met onze TBI-zusterbedrijven bouwkundige (brand)veiligheid en high-end security oplossingen bieden.

Certificering

Bij Croonwolter&dros bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Dit borgen wij door diverse kwaliteits-programma's waarmee wij de kwaliteit van onze dienstverlening continu verhogen. Croonwolter&dros is als totaalinstallateur gecertificeerd voor alle relevante (brand)veiligheidseisen.

VBB sprinklerinstallaties | Leveren en onderhouden
BMI brandmeldinstallaties | Leveren, installeren en onderhouden
BORG beveiliging | Alarm, Technisch en Bouwkundig