Automatisering

Automatisering

Danny Gooijers

MEER MOGELIJK MAKEN

Een optimaal proces vraagt om slimme automatiseringsoplossingen. Het koppelen van systemen brengt ongekende mogelijkheden met zich mee. Van de administratieve en logistieke afhandeling van het bedrijfsproces tot procescontrolesystemen. 

Slimme automatisering is heel belangrijk, de volgende digitaliseringsslag waardoor onze economie concurrerend blijft. Het geeft bedrijven meer inzicht in allerlei processen. En meer mogelijkheden om vraag en aanbod optimaal af te stemmen en de time-to-market te verkorten. 

Patrick van der Avoird

VAN ERP TOT SCADA

Onze professionals zijn dagelijks bezig om innovatieve systemen en technologieën te integreren in de bedrijfsprocessen van onze klanten. Met aan de ene kant het ERP-systeem, via MES gekoppeld aan process control systems als DCS, PLC en SCADA aan de andere kant. Wij integreren deze systemen conform internationaal geldende standaarden, met een gedegen aanpak om eventuele procesverstoringen tot een minimum te beperken. In elke fase van elk project, of het nu om advies gaat tot en met het onderhoud van reeds opgeleverde systemen. Effectieve automatisering begint voor ons met een grondige analyse van het te automatiseren proces. Wij brengen de gewenste doelen, eventuele knelpunten en optimalisatiemogelijkheden in kaart. Eenmaal helder in beeld, geven wij een passend configuratievoorstel. Met een oplossing die aansluit bij de specifieke situatie en die het productieproces krachtig ondersteunt. 

NIEUWE PERSPECTIEVEN

Automatiseren is ons vak. Voor de industriële sector zijn wij thuis in alle systemen om productie op een hoger plan te brengen. Of het nu gaat om proces-, machine- en productiebesturing, SCADA- en HMI-systemen, MES of industriële netwerken en veldbussen. Specialist zijn betekent ook dat wij nog een stap verder kunnen gaan. Meer mogelijk maken. Met intelligente en innovatieve toepassingen en koppelingen. Waardoor zich daadwerkelijk interessante perspectieven openen.