19 april, 2021

Croonwolter&dros jaarcijfers 2020: ondanks Corona een krachtig operationeel resultaat

Voor Croonwolter&dros stond het jaar 2020 naast Corona vooral in het teken van focus op klantwaarde. Aan de hand van vijf verbindende thema’s helpen we onze klant verder. Onze jaarcijfers over 2020 laten zien dat wij met deze focus onze solide financiële positie hebben weten te behouden en 2021 zijn gestart met een goed gevulde orderportefeuille.

16 april, 2021

TBI: operationeel sterk 2020

TBI heeft een sterk jaar achter de rug, ondanks dynamische en lastige omstandigheden. De bedrijfsopbrengsten en het bedrijfsresultaat zijn in 2020 opnieuw duidelijk gestegen. Er is sprake van een gezonde cashflow en liquiditeit en een goede solvabiliteit. Tegelijk is de orderportefeuille tot een recordhoogte toegenomen. De medewerkers van onze ondernemingen hebben onder lastige omstandigheden een prima prestatie geleverd.

12 april, 2021

Energieneutrale tunnel, voorbeeld voor duurzaam Rotterdam

Als participant van de Green Business Club (GBC) Rotterdam Alexander heeft Croonwolter&dros 8 april jl. een inspirerend webinar gegeven over ’s werelds eerste energieneutrale tunnel. Deze tunnel, de Rottemerentunnel, is in 2024 gereed en is onderdeel van de nieuw aan te leggen energieneutrale snelweg die de A16 met de A13 verbindt.

26 maart, 2021

Rijkswaterstaat gunt onderhoud tunnels aan Croonwolter&dros

De komende vijf jaar gaat Croonwolter&dros tunnels onderhouden in Zuid Holland. Samen met Rijkswaterstaat wordt de beschikbaarheid optimaal gehouden en installaties vernieuwd.

24 maart, 2021

TBI Veiligheidsdag 2021 - coronaproof

Vandaag op de landelijke Veiligheidsdag staan de 3.000 mannen en vrouwen van Croonwolter&dros samen stil bij veiligheid op de werkvloer. Dit doen we niet alleen maar met de medewerkers van 250 bouw- vastgoedonderhouds- infra- en installatiebedrijven in Nederland. Een veilige omgeving staat bij Croonwolter&dros op nummer 1 want uiteindelijk wil iedereen aan het einde van de dag weer veilig en gezond naar huis.

21 maart, 2021

Duurzame stadswarmte stuurt Amsterdamse CO2 omlaag

Hoe komt een gezamenlijke visie op duurzaamheid, technisch en binnen de termijn, samen in het ontwerpen en realiseren van een succesvol project? Concreter; hoe ondersteunen wij, samen met Vattenfall, de Gemeente Amsterdam in de ambitie om in 2025 de CO2 uitstoot met 40% te hebben verlaagd?

2 maart, 2021

Hogeschool Leiden en TBI-bedrijven tekenen voor uitbreiding campus

Leiden, 2 maart 2021 – Vandaag hebben Hogeschool Leiden en de TBI-bedrijven J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros de aannemingsovereenkomst getekend voor de uitbreiding van de campus op het Bio Science Park. “Mooi dat we zo gezamenlijk het onderwijs in Leiden meer de ruimte kunnen geven.”

23 februari, 2021

Samenvoeging van Comfort Partners Zeeland en Croonwolter&dros regio Zuid-West

23 februari 2021 | Hoog kennisniveau en regionale slagkracht herenigd Per 1 januari 2021 is woningbouw specialist Comfort Partners in regio Zeeland samengevoegd met technisch dienstverlener Croonwolter&dros.

3 februari, 2021

Samenwerking NOVENCO en Croonwolter&dros

Bij Croonwolter&dros streven we ernaar om continu stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid. Circulariteit is daarbij een onderdeel. Daarom zijn we trots dat 1 februari tussen NOVENCO Building & Industry B.V. en Croonwolter&dros een meerjarige raamovereenkomst is getekend om de samenwerking tussen beide partijen te bevorderen en meerwaarde voor elkaar te creëren op het gebied van duurzaamheid binnen de Infra sector.