12 april, 2021

Energieneutrale tunnel, voorbeeld voor duurzaam Rotterdam

Als participant van de Green Business Club (GBC) Rotterdam Alexander heeft Croonwolter&dros 8 april jl. een inspirerend webinar gegeven over ’s werelds eerste energieneutrale tunnel. Deze tunnel, de Rottemerentunnel, is in 2024 gereed en is onderdeel van de nieuw aan te leggen energieneutrale snelweg die de A16 met de A13 verbindt.

26 maart, 2021

Rijkswaterstaat gunt onderhoud tunnels aan Croonwolter&dros

De komende vijf jaar gaat Croonwolter&dros tunnels onderhouden in Zuid Holland. Samen met Rijkswaterstaat wordt de beschikbaarheid optimaal gehouden en installaties vernieuwd.

24 maart, 2021

TBI Veiligheidsdag 2021 - coronaproof

Vandaag op de landelijke Veiligheidsdag staan de 3.000 mannen en vrouwen van Croonwolter&dros samen stil bij veiligheid op de werkvloer. Dit doen we niet alleen maar met de medewerkers van 250 bouw- vastgoedonderhouds- infra- en installatiebedrijven in Nederland. Een veilige omgeving staat bij Croonwolter&dros op nummer 1 want uiteindelijk wil iedereen aan het einde van de dag weer veilig en gezond naar huis.

2 maart, 2021

Hogeschool Leiden en TBI-bedrijven tekenen voor uitbreiding campus

Leiden, 2 maart 2021 – Vandaag hebben Hogeschool Leiden en de TBI-bedrijven J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros de aannemingsovereenkomst getekend voor de uitbreiding van de campus op het Bio Science Park. “Mooi dat we zo gezamenlijk het onderwijs in Leiden meer de ruimte kunnen geven.”

23 februari, 2021

Samenvoeging van Comfort Partners Zeeland en Croonwolter&dros regio Zuid-West

23 februari 2021 | Hoog kennisniveau en regionale slagkracht herenigd Per 1 januari 2021 is woningbouw specialist Comfort Partners in regio Zeeland samengevoegd met technisch dienstverlener Croonwolter&dros.

3 februari, 2021

Samenwerking NOVENCO en Croonwolter&dros

Bij Croonwolter&dros streven we ernaar om continu stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid. Circulariteit is daarbij een onderdeel. Daarom zijn we trots dat 1 februari tussen NOVENCO Building & Industry B.V. en Croonwolter&dros een meerjarige raamovereenkomst is getekend om de samenwerking tussen beide partijen te bevorderen en meerwaarde voor elkaar te creëren op het gebied van duurzaamheid binnen de Infra sector.

15 januari, 2021

Combinatie Mobilis Croonwolter&dros (CMC) innovatiepartner van hoogheemraadschap Delfland

De komende jaren werkt Delfland aan haar digitale transitie, om de sprong naar de toekomst te maken en met de inzet van nieuwe technieken te blijven zorgen voor droge voeten en schoon en gezond water. Zij doen dat onder meer door in te zetten op samenwerking met een aantal innovatiepartners.

23 december, 2020

TenneT selecteert Samenwerking Croonwolter&dros en Mobilis (SC&M) om de komende 5 tot 11 jaar mee te bouwen aan de energievoorziening van Nederland

De beide TBI-ondernemingen Croonwolter&dros en Mobilis waren de afgelopen vijf jaar als SC&M actief voor netbeheerder TenneT. Na het winnen van een uitstekende positie in het nieuwe TenneT EU303 programma zal het werk in de combinatie SC&M niet alleen worden voortgezet, maar ook uitgebreid. En dit voor de duur van 5 tot 11 jaar.