9 mei, 2022

Combinatie Mobilis en Croonwolter&dros renoveert beweegbare delen Haringvlietbrug

Rijkswaterstaat heeft de renovatie van de Haringvlietbrug gegund aan de combinatie Mobilis en Croonwolter&dros. Het project omvat ontwerpwerkzaamheden en de uitvoering van de renovatie van de beweegbare delen van de Haringvlietbrug.

2 mei, 2022

Uitbreiding transformatorstation Wijk aan Zee voor toekomstige windparken

De bouw van het nieuwe transformatorstation in Wijk aan Zee voor de toekomstige offshore windparken Hollandse Kust (noord) en (west Alpha) is in volle gang.

22 april, 2022

Eén van de langste gebouwen van Nederland is wind- en waterdicht

Op 21 april 2022 werd in Enschede een bijzondere mijlpaal gevierd bij de transformatie van één van de langste gebouwen in Nederland, Langezijds genaamd.

19 april, 2022

Croonwolter&dros jaarcijfers 2021: Een stevig fundament in uitdagende tijden

Croonwolter&dros creëert meerwaarde door onze inzet op veiligheid, digitalisering, innovatie, duurzaamheid en samenwerking. Onze jaarcijfers over 2021 laten zien dat onze resultaten structureel verbeteren en onze financiële positie onverminderd solide is. Een stevig fundament in uitdagende tijden.

24 maart, 2022

Installatiebranche gaat veel minder verpakkingsmateriaal gebruiken

In 2025 wil de installatiebranche 20% minder plastic en kartonnen verpakkingen gebruiken. Bovendien zullen de verpakkingen die de branche over drie jaar nog gebruikt volledig recyclebaar zijn. Die doelen staan in het Brancheplan Verpakkingen. Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland, overhandigde het plan op woensdag 23 maart aan staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat.

17 maart, 2022

Samen investeren in later

Op 15 maart tekende Croonwolter&dros en Medisch Spectrum Twente een tienjarige overeenkomst. Hiermee is Croonwolter&dros verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de gebouwen en gebouwgebonden installaties.

24 februari, 2022

Certificering Safety Culture Ladder Trede 4

Croonwolter&dros heeft het certificaat voor de Safety Culture Ladder Trede 4. Divisie directeur Siebe van Oosterbaan: ‘Als Croonwolter&dros staan wij voor veiligheid, passie voor het vak, onze mensen en onze klanten. ‘We werken veilig of we werken niet’ is bij ons een gevleugelde uitspraak die van ons een betrouwbare partner maakt op het gebied van veiligheid. Deze certificering is een overtuigend bewijs dat we qua veiligheid uitstekend bezig zijn.”

11 februari, 2022

Croonwolter&dros laat lichtjes branden voor het Sophia Kinderziekenhuis

Afgelopen december hield het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis weer haar jaarlijkse Lichtjesactie: koop symbolisch een lichtje en steun het Sophia Kinderthoraxcentrum. Croonwolter&dros haakte hierop in door de medewerkers en hun volgers op social media op te roepen om een foto in te sturen van hun kerstboom. Voor elke foto zou het bedrijf lichtjes doneren. Honderd mensen stuurden hun foto in waardoor Eugène de Roodt, directeur van Croonwolter&dros een cheque van 5000 euro kon overhandigen aan Paulina Wielaard, relatiemedewerker van Stichting Vrienden van Sophia.

31 januari, 2022

VenR-project A73-tunnels gegund aan Croonwolter&dros en Ballast Nedam

Croonwolter&dros en Ballast Nedam hebben de opdracht gegund gekregen om in opdracht van Rijkswaterstaat de Vervanging en Renovatie (VenR) voor de Roertunnel en de Tunnel Swalmen in de A73 te realiseren. De opdracht is inclusief het meerjarig onderhoud en de monitoring van de tunnels.

10 januari, 2022

Nieuw kantoor Apeldoorn: medewerkers nemen intrek in smart building

In een prachtig, slim kantoorgebouw, gelegen aan de Fauststraat 3, is de nieuwe werkomgeving gevestigd van Croonwolter&dros in Apeldoorn. Vorig jaar zijn de medewerkers van de locatie Wilmersdorf al naar deze plek verhuisd. Op maandag 10 januari 2022 verlieten de collega’s de Landdrostlaan en namen ook hun intrek in het pand aan de Fauststraat.